03 Mayıs 2024, Cuma
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2009-07-16
İlan Tipi: Satım İlanı
Telefon: 02322398420

www.ucuzagetirdik.com

%100 Doğal İçerik İle Üretilmiştir !

En Seçkin Kaliteli Ürünlerden İmal Edilmiştir !

Köpeğinizin Ömrünü Uzatır ve Sağlıklı Yaşamasını Sağlar !

Omega 3 ve 6 İle Çok Sağlıklı Deri ve Parlak Tüyler !

Sindirim Sorunlarına Son Veren Özel Formül !

SİZCE KÖPEĞİNİZ BUNLARA DEĞMEZ Mİ ?

Holistic nedir?
Holistic terimi açıldığında; doğal, bütünleyici, bütün metabolizmayı kapsayan anlamına gelmektedir. Yani mamanın içerdiği hayvansal ürünlerin antibiyotiksiz, hormonsuz doğal besi etlerinden temin edilmesi, zirai ilaçsız altın sarısı bütün tahılların kullanılması en temel farklılıkları olup, ayrıca saf kaliteli yağlar ve yağ asitleri takviye edilmesi, doğal - kaliteli - dengeli selüloz içermesi, seçilmiş formüllerdeki meyve - sebze katkılarını kapsaması, mama değişiklikleri için önem arz eden probiyotikler ve prebiyotikleri içermesi dolayısı ile önemli bir konudur.

Proseries Holistik Formüllü Pet Mamaları, hem doğal hem sağlıklıdır. Kimyasal katkı maddesi, mısır, buğday, gluten ve soya içermez. Sadece kaliteli içerikler; kesinlikle dondurulmayan taze etler, tavuk yağı, bütün tahıllar, meyveler ve sebzeler.
Holistik pet mamaları doğal veya organik mamalardan daha fazlasıdır. Holistik pet mamaları sadece kimyasal madde, yapay renklendirici ve kimyasal katkı maddesi içermeyen bir mama olmasının yanı sıra dikkatlice seçilmiş etler, meyveler, sebzeler, tahıllar ve bitkilerden oluşmuştur.

Holistik Proseries Balıklı ve Prinçli Formül Köpek Maması İçeriğinde ;

Soya, Sığır Eti, Domuz Eti, GDO, Buğday, Mısır Yoktur !

www.ucuzagetirdik.com
trink alisveris