03 Mayıs 2024, Cuma
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2009-07-18
İlan Tipi: Alım İlanı
Telefon: 03124250116

SATINALMA PROGRAMI İHALE YÖNETİMİ VE DOĞRUDAN TEMİN İLE ALIM YAZILIMI



Genel Özellikleri



Program 4734 kanun kapsamındaki Mal / Hizmet / Yapım ve Danışmanlık işlerinin ihale sürecini gerçekleştirebilir.


Mal / Hizmet / Yapım ve Danışmanlık ihale türlerini tek bir program içerisinden gerçekleştirilir.


Açık ihale , Belli istekliler arasında ihale, Pazarlık usulü ihale şekilleri ve Doğrudan alım şekline göre ihale usulleri uygulanabilir.


Alımı istenilen mal veya hizmetin; talep oluşturma, depo kontrol, talep onay ve ihale sürecine katılması işlemlerinin tek bir program üzerinden takip edilebilir.


Her ihale dosyasını, aynı program içerisinde, ihale şekline özel ekranından takip edilebilir.


İhale sürecine katılan talep dosyalarının; Teknik şartname hazırlama, Yaklaşık maliyet hesabı, İhale onay, ilan ve dokümanın hazırlanması sırasında kamu ihale kanununda belirtilen mevzuat ve standart formlara uyulur. Tüm işlemler mevzuatta belirtilen işlem sırasına göre gerçekleştirilir.


Tüm ihale sürecinde kullanılan standart formlar, mevzuata uygun olarak otomatik olarak hazırlanır. ( ihale formları şablon olarak program içerisinde saklanır, program yetkilisi istediği zaman bu formlara müdahale edebilir, antet veya sabit bilgileri değiştirebilir.


İhale bölüm onay sistemi ile herhangi bir ihale adımına kilit verebilme veya kayıtlı bilgilerin değiştirilmesini engelleme. Hesaplanmış yaklaşık maliyete kilit verebilme ve bu kilit sistemini yaklaşık maliyetin görünebileceği her aşamada (Yaklaşık maliyet cetveli, onay belgesi vs.) devreye alabilme.


İhale dokümanı kapsamına giren tüm standart formları ve idari şartnameler, sözleşme tasarısını ve dahili diğer formları otomatik hazırlama.


Bir ihaleye ait tüm dokümanlar program veritabanı içerisinde saklanır ve kullanıcılar herhangi bir zamanda, herhangi bir bilgisayardan tek bir ekrandan ulaşabilirler ( program ihale dokümanlarına kullanıcıların çok hızlı şekilde ulaşabilmesi için tek bir ekran tasarlanmıştır)


İhale dokümanları, bilgisayar diski ! üzerinde, ihale sorumlusu olmayan personelin erişebileceği şekilde saklanmaz. Tüm ihale dokümanları şifreli dosyalar şeklinde program veritabanında saklanır. ayrıca program yetkilisi istediği zaman bu dosyaları cd veya diğer dış aygıtlara word belgesi olarak yedekleyebilir.


Bir ihaleye ait ihale dokumanı, program tarafından otomatik olarak hazırlanır ve cd ortamına yine program tarafından kayıt edilebilir.


Kayıtlı tüm ihale dosyalarına, kayıt edilen bilgiler yardımı ile herhangi bir zamanda ulaşılabilir.


İhale ilanının KSP (kamu satınalma platformu) içerisine taşınması yalnızca bir tuşla yapılabilir.


Talep listesinde yer alan branş kodları ve bu branş kodlarını ifade eden özellikler ( adet, birim , özellik ) listesi KSP içerisine tek bir tuşla aktarılabilir. ( bu sayede tıbbi sarf alımlarında ayrıca kamu satınalma platformu içerisinden branş ağacının taranması, listenin hazırlanması, eklenmesi, vs.. işlemleri program tarafından otomatik yapılır )


İhale doküman cd’si içerisinde verilen birim fiyat hazırlama programı ile; firmalar birim fiyat tekliflerini entegre program ile hazırlarlar ve ihale birimine teslim ederler. Çok fazla sayıda mal kalemi bulunan ihaleler de, firma tekliflerinin hızlı ve doğru bir biçimde kayıt edilebilmesi açısından bu özellik yararlıdır.
SATINALMA PROGRAMI İHALE YÖNETİMİ VE DOĞRUDAN TEMİN İLE ALIM YAZILIMI



İhale süreci içerisinde teklif veren tüm firmaların dış zarf kontrol , evrak kontrol, teklif fiyat değerlendirme işlemleri çok hızlı bir şekilde sağlanır. Bu aşamada mevcut standart formlar, kullanıcılara kolaylık sağlaması açısından boş veya dolu olarak çıkartılabilir.


Tekliflerin otomatik olarak değerlendirilmesi, numunesi uygun bulunmayan veya ihale dışı bırakılan firmaların değerlendirme dışı bırakılması, değerlendirme dışı bırakılan firmaların nedenlerinin standart formlar aracılığı ile otomatik belirtilmesi, ihale komisyon kararı, firma sözleşme bilgileri, ihale sonuç bildirimi ve dahili diğer standart formların el değmeden hazırlanması.


Teknik Özellikler



Oracle VTYS ile çalışma.


Tüm ihale dokümanlarının tek bir yerde şifreli olarak saklanması


Sınırsız bilgisayar ve kullanıcı ile çalışabilme ( lisans seçenekleri ile belirlenir )


Windows 2000, Windows xp, Windows 2003, Vista işletim sistemleri ile tam uyumlu çalışabilme.


Word ile tam entegrasyon, tüm ihale standart formlarının word belgesi olarak kullanılabilmesi. ( Word dışında kullanılan diğer editorler, mevzuatta belirtilen standart formların doğru kullanılabilmesi için uygun değildir. program word dokumanlarını otomatik olarak oluşturur, word dokümanlarının veya şablonların program içerisinden değiştirilebilmesi de mümkündür, program kullanıcılarının kolay bir şekilde çalışabilmesi için bu aşamaya çok önem verilmiştir )


Tamamen Türkçe ve kullanıcı dostu ekran tasarımları, ihale dosyasını tek bir ekran üzerinden takip edebilme, Windows başlat çubuğu benzeri işlemler menüsü ile ihalenin herhangi bir aşamasında, o aşamanın takip edildiği ekranları açmadan hızlı bir şekilde ulaşma.


Yeni Özellikler



Özel İhale Takvimi ve otomatik uyarı sistemi


Kik ihale onay numarasını otomatik olarak alma


İşçilik Hesap Takibi


Birim Fiyat istek cetvelinin, kurumlara ve firmalara mail yolu ile gönderilmesi


Satınalma görevlileri mesajlaşma sistemi


Gelişmiş Talep Hazırlama ve Grafik istatistik seçenekleri


Resmi tatil günlerinin otomatik takibi


Kurum web sayfasına otomatik ilan hazırlama sistemi


Video görüntülü yardım sistemi


Mevzuat değişiklilerini otomatik takip eden ve satınalma yöneticisini bilgilendiren mevzuat alarm sistemi

www.saldemsoft.net info@saldemsoft.net
Saldemsoft Yazılım ve Bilişim Teknolojileri