03 Mayıs 2024, Cuma
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2009-07-22
İlan Tipi: Alım İlanı
Telefon: 0 212 552 9490

İngilizce Özel Ders

Günümüzde İngilizce bilmek mesleki kariyerimizin olmazsa olmazları arasına girmiş durumda. TÜRKİYE` de birçok insan İngilizce öğrenmek uğruna çok büyük oranda maddi güç, enerji ve vakit harcamakta. İngilizce öğrenmek uğruna gösterilen bu büyük çabaya rağmen,alınan netice tatmin edici olmaktan büyük oranda uzak kalmaktadır.

Derszamani.com ingilizce öğrenmek isteyen öğrenci ve çalışanlara sonuca götüren çözümler sunmaktadır. Yabancı dil ağırlıklı okullarda, ingilizce eğitim veren kolejlerde yada liselerin dil bölümlerinde iseniz; ingilizce desteğe ihtiyaç duyduğunuzda Derszamani.com size profesyonel eğitmenlik yapan öğretmenler önermektedir.

Derszamani.com ingilizce öğretmeni önerirken, öğrencinin ingilizceyi okulunda ne derece yoğunlukta gördüğünü dikkate almaktadır. Özel Okullarda okuyan ve liselerin dil bölümlerinde okuyan öğrencilere ingilizceyi hayatında yoğun bir şekilde kullanan öğretmenleri önermektedir.

İlköğretim ve lisenin tüm kademelerine ingilizce özel ders öğretmen yönlendirmesi yapabilen Derszamani.com`un öğretmenleri; ağırlıklı olarak özel okullarda çalışan öğretmenlerle diğer profesyonellerden oluşmaktadır.

Bunun birlikte ders isteyenin tercihine bağlı olarak üniversite öğrencisi de önerebilmekteyiz. Derszamani.com dil sınavında Türkiye derecesi yapmış birçok öğrenciyi ingilizce özel derse yönlendirmektedir.

Derszamani.com; öğretmenleriyle ilgili olarak ders alan öğrencilerinden düzenli olarak geri dönütler almaktadır. Bizden özel ders almaya karar verdiğinizde öğretmenimizin ders verdiği öğrencilerden ve velilerinden görüş almak isteyebilirsiniz. Derszamani.com bu bu kişilerle sizi görüştürecektir.

Derszamani.com çalışanlar için evde yada işyerinizdede sizlere; İngilizce, İspanyolca, Fransızca, Almanca ve İtalyanca dillerinde en özel öğretmen alternatiflerini sunmaktadır.

Öğretmenlerimizin Verdiği İngilizce Özel Dersler

Küçük Yaş Grupları İçin İngilizce ( 5-7 yaş grubu)
İlköğretim Öğrencileri İçin İngilizce
Lise Öğrencileri İçin İngilizce
Üniversite Hazırlık Öğrencileri İçin İngilizce
Üniversite Öğrencileri İçin İngilizce
Toefl İELTS KPDS YDS İçin İngilizce (Bazı İlçeler İçin)
Çalışanlar İçin İngilizce
Hemen Özel Ders İste
İDEAL EĞİTİM