03 Mayıs 2024, Cuma
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2009-07-22
İlan Tipi: Alım İlanı
Telefon: 0 212 552 9490

Sosyal Bilgiler Özel Ders

Sosyal Bilgiler; ilköğretim 2. kademe öğrencileri için Tarih ve Coğrafya konularından oluşan bir derstir. Öğrencilerin özellikle Tarih konularında zorlandığı Sosyal Bilgiler dersinin ağırlığını Tarih ve Coğrafya konuları oluşturur.
Coğrafya konuları ise yeni ilköğretim müfredatıyla olabildiğince azaltılmışftır.

Derszamani.com ders alanlarına en iyiye yakın bir özel ders deneyimi yaşatmak için; Sosyal Bilgiler öğretmen kadrosunu oluştururken öğretmenlerinin deneyim, bilgi
ve formasyon gibi kriterlerin yanında geçmişte ders verdikleri öğrencilerin izlenimlerini de almıştır.

Bizden Sosyal Bilgiler öğretmeni istediğiniz zaman öğrencinizin ihtiyacı olan konuya yönelik öğretmen tercihinde de bulunabilirsiniz. Sosyal Bilgiler öğretmeni yerine Tarih, Coğrafya ayrı ayrı branşlarda alanının uzmanı öğretmenler de isteyebilirsiniz.

Sosyal Bilgiler Özel Derslerinizde Öğretmeniniz Ne Yapar ?

Derszamani.com ders seansları ilköğretim öğrencileri için 90 dakikadır. Bu öğretmenlerimizin belirlediği bir standart olmasına rağmen kişiye özel programlarımızın bir sonucu olarak, özel derslerinizde zamanı artırma ve azaltma gibi alternatiflerimizi kullanabiliriz.

Öğretmenlerimiz; günümüz şartlarında öğrenci başarısına etki eden faktörlerin çeşitlendiğini çok iyi özümsemişlerdir. Artık sadece ders anlatarak öğrencide başarıyı yakalamaya çalışmak büyük eksiklikleri olan bir yöntemdir. Bunun için ders veren öğretmeniniz kendisini öğrencisine ders anlatmanın yanında motivasyon, zaman planlaması, hedef belirleme ve öğrenci takibi gibi öğrenci koçluğunu ilgilendiren alanlardada sorumlu hissetmelidir.

Sizin taleplerinizi yukarıda bir kısmını ifade edebildiğimiz sonuç endeksli kriterlerlerle birleştirerek özel derslerini işleyen bu öğretmenlere referans olmaktan Derszamani.com ekibi olarak mutluluk duyuyoruz. Bu öğretmenlerle ilgili tüm sıkıntılarınızın muhatabı olduğumuzu ifade ediyoruz. En yakın zamanda görüşmeyi umuyoruz.

Öğretmenlerimizin Verdiği Sosyal Bilgiler Dersleri

İlköğretim 6 Sosyal Bilgiler
İlköğretim 7 Sosyal Bilgiler
İlköğretim 8 Sosyal Bilgiler
İDEAL EĞİTİM