03 Mayıs 2024, Cuma
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2009-07-22
İlan Tipi: Alım İlanı
Telefon: 0 212 552 9490

İngilizce Matematik Özel Ders

İlköğretim, lise yada sınavlara hazırlıkta İngilizce matematikten sıkıntı çektiğinizi düşünüyorsanız Derszamani.com İstanbul genelinde profesyonel özel ders öğretmenleriyle sıkıntılarınızı mutluluğa çevirecek dersler veriyor.

ilköğretimden liseye, öğrencilerimizin en fazla problem yaşadığı derslerden biridir. Ağırlıklı olarak soyut bir içerik taşıyan ingilizce matematik dersi özellikle ilköğretimde somut hale getirilerek öğrenciye sunulması gerekir.

Öğretmenlerimiz işte bunu başarır. Öğrenciye matematiksel bir dil ile değil öğrencinin anladığı dilden ingilizce matematik anlatarak çözüme ulaşmaya çalışır.

Derszamani.com İngilizce matematik öğretmenleri; alanında kendisini yetiştirmiş, matematiksel konu hakimiyeti tam ve öğrenci ile iletişimi iyi olan öğretmenlerdir .İngilizce Matematik öğretmenlerinin tamamına yakını özel ders deneyimli ve üniversitelerin matematik öğretmenliği ve ingilizce matematik bölümlerini bitirmişlerdir.

Derszamani.com kurucuları matematik, Fen, İngilizce öğretmenleri oluşu bu dersleri bizim açımızdan daha özel bir yere koymuştur. Matematik öğretmenlerimiz %90 oranında eğitim fakültesi mezunlarıdır.
Bizden özellikle üniversite öğrencisi istediğiniz durumlarda size ders için öğrenci göndeririz. Aksi halde derse gelen öğretmenlerimizin tamamı mezun öğretmenlerden oluşmaktadır.

Matematik çocuğunuzun geleceği önünde engel gibi durmasın.
Özel dersin profesyonellerinden ders isteyin. Çocuğunuza destek olalım.

Öğretmenlerimizin Verdiği İngilizce Matematik Özel Dersler


İlköğretim Öğrencileri İçin İngilizce Matematik
Sbs Sınavları İçin İngilizce Matematik
Lise 1 İngilizce Matematik
Lise 2 İngilizce Matematik
Lise 3 İngilizce Matematik
Lise 4 Matematik
Öss Hazırlık İçin İngilizce Matematik
Üniversite Öğrencileri İçin İngilizce Matematik
İDEAL EĞİTİM