05 Mayıs 2024, Pazar
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2008-03-31
İlan Tipi: Satım İlanı
Telefon: 224 2114317

ARC-RELAXTIVE OIL Pas Çözücü , Yağlayıcı, Gevşetici Sprey:
RELAXTIVE OIL sıkışmış, paslanmış cıvataları, somunları, bağlantı elemanlarını, uzun süre kullanılmadığı için paslanarak kaynamış olan alet ve ekipmanı saniyeler içinde gevşeterek tekrar kullanılabilir hale getirir. RELAXTIVE OIL çok işlevli bir üründür. Gevşetici olmanın yanı sıra, temizleyici, yağlayıcı ve pas önleyicidir.

ARC-SPECIAL SPREY Özel Temizleme Spreyi:
Her türlü sanayi makinasının mekanik parçalarının yağ ve kirden temizlenmesinde güvenle kullanılır. Fren disk ve parçalarının, debriyaj aksamlarının temizlenmesinde çok etkilidir. Plastiğe zarar vermez, aşındırıcı değildir. Bakım ve onarım esnasında likid malzemelere göre çok ekonomiktir.

ARC-Dr. POWER 5 Fonksiyonlu Sprey:
Temizler, Yağlar, Gevşetir, Korur ve Çalıştırır. Paslanmış, kirlenmiş, tutukluk yapan, elektriksel olarak çalışmayan, oksitlenmiş bütün parçalarda rahatlıkla kullanılabilir. Nüfuz edici özelliği ile sıkışmış parçaların arasına girerek tekrar çalışmasını sağlar.

ARC-ELEKTROSAFE Elektronik ve Elektrikli Ekipman Temizleyici:
Hem elektrikli hem de elektronik devre ve ekipmanların temizlenmesi, yağ ve kirden arındırılmasında güvenle kullanılır. Dielektrik kopma noktası 25.000 VOLT’tur. Hızla buharlaşarak temizler ve soğutur. Plastik, kauçuk ve naylona zarar vermez. İletken değildir.

ARC-PROTECTIVE Elektrikli Ekipman Koruyucu:
Elektrikli tüm ekipmanları rutubete karşı koruma altına alır. Yağlar, pas ve aşınmaya karşı korur. Elektriki özellikleri iyileştirir, yalıtım direncini artırı, kısa devreleri önler. Nemli yüzeylere dahi uygulanabilir. Şeffaf, ince fakat kalıcı bir tabaka oluşturur.

ARC-SILICONE SPREY Kalıp Ayırıcı Silikon Sprey:
Tekstil, otomotiv, plastik, kauçuk ve lastik sanayilerinde temizleyici ve kalıp ayırıcı olarak kullanılır. Enjeksiyon makinalarında ve tekstil sektöründe baskı makinalarında kalıp ayırıcı, yüksek ısıyla çalışan makinalarda yağlayıcı olarak güvenle kullanılabilir.

ARC-SILICONE FREE SPREY Silikonsuz Kalıp Ayırıcı Sprey:
Tekstil, otomotiv, plastik, kauçuk ve lastik sanayilerinde temizleyici ve kalıp ayırıcı olarak kullanılır. Boyanacak mamullerin kalıptan ayrılmasında kullanılır. Kolayca temizlenir.
ARC-SPOT LIFTER Leke Sökücü Sprey:
Tekstil sektöründe kumaş üzerindeki yağ, kir ve lekelerin temizliğinde güvenle kullanılır. Uygulanan yüzeyde hare yapmaz, iz bırakmaz. Klor ve flor ihtiva eden solventler içermediği için güvenle kullanılır. Uygulanan yüzey basınçlı hava ve buhar ile temizlenirse etkili bir sonuç alınır.

ARC-WELDING SPREY Gazaltı Kaynak Spreyi (Silikonlu):
İçeriğindeki ısıya dayanıklı özel silikon ve yağlar sayesinde kaynak esnasında sıçrayan parçacıkların torça ve memeye yapışmasını engeller. Aynı zamanda kaynak telinin çıkışını kolaylaştırır, kaynaklarda devamlılık sağlar. Uygulanan yüzeyde kararma ve curuf birikimini önler.

ARC-WELDING SPREY (S.Free) Gazaltı Kaynak Spreyi (Silikonsuz):
İçeriğindeki ısıya dayanıklı özel yağlar sayesinde kaynak esnasında sıçrayan parçacıkların torça ve memeye yapışmasını engeller. Aynı zamanda kaynak telinin çıkışını kolaylaştırır, kaynaklarda devamlılık sağlar. Uygulanan yüzeyde kararma ve curuf birikimini önler.
ARC-LIQUID GREASE SPREY Sıvı Gres Sprey:
Her türlü makina ve yedek parçada darbe ve sallantıya maruz kalan tüm parçaların yağlanmasında güvenle kullanılır. Özellikle tekstil makinalarının jakar, çengel, ayak arama dişlileri, pik pik kutusu, yürek gibi parçaların yağlanmasında güvenle kullanılır. Forklift, caraskal, konveyörler ve ağır iş makinalarının hareket gören tüm parçalarına uygulanabilir.

ARC-ANTISTATIC LUBRICATOR Antistatik Yağlayıcı Sprey:
Antistatik ve yağlayıcı özelliğinden dolayı her çeşit makina ve yedek parçalarda tozlanmış ve kirlenmiş parçaları temizleyerek yağlar. Antistatik bir film tabakası oluşturarak toz tutunmasını engeller. Jakar beyinlerinin temizlendikten sonra yağlanmasında ve yumoş makinalarının kafalarının yağlanmasında güvenle kullanılır.

ARC-ANTISTATIC SLIDDER Antistatik Kaydırıcı Sprey:
Antistatik ve kaydırıcı özelliğinden dolayı tekstil makinalarında ipliğin temas ettiği yerlerde havlanmayı, kopmayı engeller. Uygulanan yüzeye toz çekmez.

Power ARC Endüstriyel Kimyasallar Ltd. Şti.