05 Mayıs 2024, Pazar
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2008-04-01
İlan Tipi: Satım İlanı
Telefon: 00902164960070


Öztürk Konteyner san ve tic ltd şti olarak her türlü prefabrik yapı ve ikinciel iso yük konteynerleri alım satımını yapmaktayız.

Sektöründe lider firmalar arasında yer alan Öztürk Konteyner San. ve Tic.Ltd.Şti 1989 yılında İstanbul`da kurulmuştur. Toplamı 22 000 m²`lik Samandıra fabrika, ferhatpaşa depo tesisleri ve Gemlik`teki fabrikası ile faaliyetini sürdürmektedir.

Öztürk Konteyner olarak TRT Eurovision Şarkı yarışması, Formula 1, MotoGP, Collezion Fuar Standı, Roce`n Coke Konseri ,Uefa şampiyonlar ligi finalı (Liverpool- AC milan )gibi büyük organizasyonlarda kiralama ve satış hizmetlerinde bulunarak, bu organizasyon ağının büyük bir parçası olmuş ve yurtdışında da ülkemizi başarıyla temsil etmiş firmayız ve bunun gibi benzeri faaliyelerimize devam etmekteyiz.

Faaliyet alanlarımız şunlardır; Şantiye konteynerleri, ISO yük konteynerleri, Prefabrik bina ve Çelik konstrüksiyon imalatı olarak sınıflandırılmaktadır. Ayrıca fabrikamızda PVC Lambri (beyaz kaplama) ve aksesuarlarının da üretimi yapılmaktadır.

Şantiye Konteynerleri:


Ofis, Yemekhane, Yatakhane, Wc-Duş, Güvenlik konteynerleri vb imalatı yapıldığı gibi, 2 katlı ve birleşimli konteynerler olarak da çözümler sunulmaktadır. Aynı zamanda Öztürk Konteyner şantiyeler için vazgeçilmez bir unsur olan Şantiye konteynerlerinde de "Kiralama Hizmeti" sunarak Türkiye`de bir ilke imza atmıştır.



ISO Yük Konteynerleri:


Yurtiçi ve Yurtdışı yük taşıma, depolama amaçlı kullanılan , 10 ft 20ft, 40 ft,40HC ISO Yük Konteynerleri imalatı yapıldığı gibi, müşteri talebi doğrultusunda Özel Üretim Yük Konteynerleri imalatı da yapılmaktadır. Aynı zamanda tamir sonrası servis, depolama ve 2.El Konteyner kiralama hizmetleri ile de faaliyetini sürdürmektedir. ikinciel 20ft,40ft,40 HC konteynerlerin alım satımını yapmaktayız



Daha fazla bilgi için aşağıdaki numaralarımızdan ulaşabilirsiniz.



İyi çalışmalar dilerim.



Duzgun Ozdemir

International sales




Ozturk Container Trade Ltd Company



SKYPE ID:duzgun.ozdemir

Email: duzgun@ozturkcontainer.com

Direct Number: +90 533 489 1796
Tel: + 90 216 496 00 70
Fax: + 90 216 496 66 53
Adress: Osmangazi Mah.
Fatih Cad. No:7
Samandıra-Kartal/ Istanbul-TURKEY


www.ozturkprefabrik.com
www.ozturkcontainer.com
www.ozturknakliyat.com.tr
www.armycontainer.com





ÖZTÜRK KONTEYNER SAN.VE TİC.LTD ŞTİ