29 Nisan 2024, Pazartesi
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2009-08-13
İlan Tipi: Bayilik İlanı
Telefon: 02125400718

ŞİRKETİMİZ MAKSO. End .Soğutma Sanayi .tic. ltd. şti 25 YIL ÖNCE şahıs olarak kurulan makso soğutma 2006 Yılından itibaren,de cennet. mah. mehtap. sok. no.2.kat.1.K.çekmece/ ist/ buldaki adresinde şirket olarak hizmet vermektedir.
3 yıldır.ALDAĞ.A.Ş,nin Avrupa yakası ve Tekirdağ ,çorlu,Çerkez köy,Silivri bölgelerinin yetkili bayi ve servisliğini yapmaktadır.

Ayrıca HSK,nında yetkili servisi ve bayisiyiz,

TEBA,TRENA,FERROLİ ,markalı cihazlardad servislik hizmetlerimiz vardır.

Servisliğini,tamir ve bakımını yaptığımız cihazlar yelpazesi oldukça geniş olmasına rağmen bazıları aşağıda belirtilmiştir.

CHILLER ,SU SOĞUTMA GRUPLARI,PAKET TİP SOĞUK SU ÜRETİCİSİ,RADYEL SU SOĞUTMA KULELERİ,KLİMA SANTRALLERİ,HAVUZ NEM ALMA CİHAZLARI,KANALLI TİP KLİMA CİHAZLARI,FANCOİL UNIT,KAT FANCOİL,KAT KLİMA SANTTALLERİ,KANAL TİPİ FANLAR,HÜCRELİ ASPİRATÖRLER,RADYAL APAREYLER,HİJYENİK TİP DX KLİMA CİHAZLARI,ISI GERİ KAZANIM ÜNİTELERİ,AKSİYAL APEREYLER.MODÜLER VİDALI SU SOĞUTMA GRB,ROOF TOP KLİMA CİHAZLARI,NARİN TİP A/C ÜNİTELERİ,YÜKSEK BASINÇLI FANCOİL

Şirketimiz makso soğutma ayrıca panel soğuk oda imalatı , tamiri ve endüstriyel mutfak cihazları konusunda, da tecrübesini ve ustalığını kanıtlamış ve bu alanda, da hizmet vermektedir.

firmamız havalandırma, ısıtma – sogutma, toztoplama – filtreleme ve izolasyon sistemleri üzerinede faaliyet göstermektedir.

taahütlerimizde kullanacağımız malzemeleri atölyemizde uzman kadrosuyla imal edip deneyimli kadrosuyla yerin de montaj yapmaktadır.

Makso soğutma olarak genel politikamız müşteri memnunuyet,ine öncelik tanıyarak özverili ,kaliteli, sorun yaşatmayacak ve yaşamayacak hizmet vererek sorunlarınıza çözüm getirmektir.

Chiller,merkezi Isıtma ve soğutma,havalandırma sistemleri endüstriyel mutfak ürünleri ile ilgili şirket ve firmalara,ihtiyaç duyulan alanlarda yetkili servis ve bayilik hizmetleri vermek
için sizlere bir tefon kadar yakınız.

Www.hskyorkservisi.com maksosogutma@hotmail.com

maksosoğutma.san.tic.ltd.şti