29 Nisan 2024, Pazartesi
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2009-08-13
İlan Tipi: Alım İlanı
Telefon: 0 232 464 92 55

İZMİR HAFIZA TEKNİKLERİYLE İNGİLİZCE EĞİTİMİ
Hafıza Teknikleriyle İngilizce Eğitimi Programının Hedefi: Özellikle yabancı bir dilde genel veya mesleki kelimelerin öğrenilmesi konusunda müthiş sıkıntılarla karşılaşan bir toplum içinde yaşadığımızın farkındayız. Yapılan araştırmalar Günlük İngilizce`nin ortalama 500 kelime ile konuşulduğunu göstermektedir. Yabancı bir kelimenin hafızada kolayca nasıl tutulacağını, ihtiyaç duyduğunuzda bu kelimelerin anlamını çok kısa bir sürede beyninizin arşivinden nasıl çıkaracağınızı öğreneceksiniz. (ceplerde taşınan küçük, sarı ciltli, klasik bir sözlüğe bakmakla geçirilen zamanın %1`i gibi bir zaman diliminde aradığınız sözcüğe ulaşabileceksiniz.)
Eğitimimiz süresince 2 ay içinde günlük yaşamda en sık kullanılan 1000 kelime öncelikli olarak öğretilecektir. (Bu eğitim için öncelikle Temel hafıza eğitimi verilmektedir.)
Hafıza Teknikleriyle İngilizce Eğitimi Programına katılacak olanların daha önce okul, dershane vb. bir kurumda İngilizce gramer görmüş olması aranan bir özelliktir. Çok bilgiye sahip olmanız değil, sadece yabancı dil öğrenimini deneyimlemiş olmanız beklenmektedir.
Eğitim Detayları:
Eğitim İsmi: Hafıza Teknikleriyle İngilizce Eğitimi
Eğitimci: CEMAL KONDU- MÜŞERREF KÜDEN
Eğitimin Başlama tarihi:
Eğitimin Süresi: 60 saat
Eğitim dili: Türkçe, İngilizce
Not: Eğitim yatırım % 18 KDV, hariçtir.
İZMİR`DEKİ Hafıza Teknikleriyle İngilizce Eğitimi SEMİNERLER(KURSLARI)AYRINTILI BİLGİ:

SAYGIN NLP&INLPTA DANIŞMANLIK INTERNATIONAL
( İzmir Kişisel Ve Kurumsal Gelişim Akademisi)
Kıbrıs Şehitleri No: 30 EBRU APARTMANI Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954 Cep:0 535 6673224
www.sayginnlp.com, www.cemalkondu.com -
www.sinavkocu.com, www.kesfetkendini.com
www.hizliokuma.gen.tr www.nlpteknikleri.com
www.kisiselgelisim.gen.tr www.kocluk.gen.tr
msn:saygin-danismanlik@hotmail.com

İzmir Hafıza Teknikleri, Hafıza Teknikleri İzmir, İzmir Hafıza Geliştirme, Hafıza Geliştirme Kursu İzmir, İzmir Fotografik Hafıza Teknikleri Sertifika, Hafıza Egzersizleri İzmir, Beyin Gücü İzmir, Nlp Teknikleriyle Hafıza Geliştirme ve Hafıza Gücü nü Geliştirme ile ilgili tüm çalışmaları buradan takip edebilirsiniz.

Anahtar Kelimeler: Almanca, dil, eğitim, İngilizce, ingilizce dil, ingilizce eğitim, ingilizce eğitimi, İngilizce, konuşma, ingilizce kurs, ingilizce kursları, ingilizce kursu, İspanyolca, kolay İngilizce, pratik İngilizce, Rusça, rusça dil, yabanci dil, yabancı dil, yabancı dil 2008, yabancı dil eğitim, yabancı dil eğitimi, yabancı dil kursları, yabancı dil kursu, yabancı dil soruları, yabancı dil sınav, yabancı dil sınavı, yabancı dil öğrenme

gencer mobilya