29 Nisan 2024, Pazartesi
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2009-08-13
İlan Tipi: Alım İlanı
Telefon: 0 232 464 92 55

İZMİR REİKİ 2, REİKİ 2 İZMİR, REİKİ EĞİTİMİ

REİKİ NEDİR;Reiki dünyada gerek şifa, gerekse ruhsal gelişim amacıyla kullanılan evrensel yaşam enerjisidir. Koşulsuz sevgi ile kullanılır.
Reiki en temel şekliyle, bu enerjiye açılmış (inisiye edilmiş) bir kişi tarafından, ellerini bedenin üstüne koyarak kendine ya da başkalarına aktarılması ile kullanılır.
Reiki iyi olma haline dayanan bir zihin - ruh - beden birlikteliğidir. Bizi evrensel yaşam enerjisinin farkındalığına ve şuurlu yaşamaya yöneltir. Yani Reiki; fiziksel ve ruhsal şifa tekniğidir. Tek ölçüt sevgi ile kullanmaktır. Son derece güçlü fakat bir o kadar da basit, güvenli olup bir (Reiki Master`ı tarafından insiye edilen)herkes tarafından kullanılır.
Reiki modern tıp yöntemlerinin yerine kullanılmaz. Ancak birlikte kullanıldığındabirçok bedensel, ruhsal, zihinsel sorunun çözümünde etkili olur.
REİKİ İLE NELER YAPABİLİRSİNİZ?
Hayatımdaki sıkıntılarımı halletmek için elime her türlü donanıma sahip bir alet edevat kutusu verilmişti. Bu kutuda neler mi vardı? Öncelikle bana her an doğruyu söyleyen, beni sevgiye, sevgiyle yönlendiren bir "içses". Onun dışında Reiki, korkuları sevgi enerjisine döndürmek için yapılan meditasyonlar, negatif bilinçaltlarımı bulup yerlerine sevgi sözcükleri yerleştirmek, karma temizlikleri ve tabii affetme, yani geçmişte yaşadığım her anı sevgi enerjisine dönüştürmek. Hepsinin de özü sevgiydi. Hepsinin de özünde sevgiye ulaşmak vardı. Herhangi bir sıkıntım olduğunda alet edevat çantamı açıyor kullanmam gereken aletleri çıkartıyor ve sorunumu çözüyordum. Bazen tek bir alet yetiyordu. Eğer trafikte korna çalan taksiciye kızmışsam, arkadaşım ters bir laf etmişse, ya da işte bir terslik olduysa, o an buna neden olan zihni ya da korkuyu buluyor, anda çalışıyor, öfke, endişe gibi o andaki negatif duygum neyse sevgiye dönüştürüp ana devam ediyordum. Bazen de çantadaki tüm aletleri tek tek kullanarak daha uzun bir çalışma yapmam gerekiyordu.
REİKİ EĞİTİMİ:
Eğitim 3 aşamadır.
1. DERECE REİKİ EĞİTİMİ: Reiki eğitiminin temelidir. Reiki 1. aşama insiasyonu kişiyi evrensel yaşam gücü enerjisine açar. Ellerdeki çakralar açılarak, ellerin şifa niyetiyle, sevgiyle enerji akıtması sağlanır.
2. DERECE REİKİ EĞİTİMİ :Kişinin şifa için aktardığı enerji artar. Bu aşamada Semboller yardımıyla uzağa şifa enerjisi gönderebilirsiniz.
3. DERECE REİKİ EĞİTİMİ: Öğretmenlik düzeyidir. Bu da iki aşamada alınır. Önce 3. dereceye inisiye edilir, sonra da "master"ı verilir.Bu aşamadan sonra artık siz de bir Reiki eğitmenisiniz ve başkalarını inisiye edebilirsiniz.
İZMİR REİKİ 2. DERECE SEMİNERİ
İZMİR REİKİ İKİNCİ DERECE EĞİTİMİN İÇERİĞİ
kısa reiki 1 tekrari, gökkusagi çakra sistemi, yıldız çakra sistemi, gurdjief ezoterik çakra sistemi, reiki ve sifacilik, sifanin otesi ve reiki, kisisel varolus amaci ( yasam misyonu) analiz
ve inisiyasyonu- meditatif, kisisel aura analizi ile blokaj tespit ve cozumleri, cakra aromaterapisi, reiki ile etik cercevede kariyer, ask hayati, zenginlik gelisimi, reiki 2 sembolleri, sembol kullanim teknikleri, reiki ile travma temizligi, travmanin dogasi, reiki ile
stres yonetimi, sifaciligin tehlikeleri ve korunma yollari, sifanin dogasi, sifaciligin sinirlari, uluslararasi reiki etikleri, usui shiki ryoho 2 inisiyasyonu, grup ici sifa uygulamasi, kendi kendine sifa uygulamasi, eterik anatomi, uzak sifa uygulamasi, reiki ile gecmisin
acilarini dindirmek ve guzellikleri hayata cekmek workshop, depresyonun dogasi, reiki ile depresyonu yenmek workshop

Program Yönetmeni : ÖNDER ERGİN (Kişisel Ve Kurumsal Gelişim Uzmanı)
NOTLAR;
© Katlım ücreti : 200 ytl`dir.
© Eğitim yeri : İZMİR
©Eğitim tarihi: 22 ağustos 2009- 2 TAM GÜN
SAYGIN NLP&INLPTA DANIŞMANLIK INTERNATIONAL
( İzmir Kişisel Ve Kurumsal Gelişim Akademisi)
Kıbrıs Şehitleri No: 30 EBRU APARTMANI Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954 Cep:0 535 6673224
www.sayginnlp.com, www.cemalkondu.com -
www.sinavkocu.com, www.kesfetkendini.com
www.hizliokuma.gen.tr www.nlpteknikleri.com
www.kisiselgelisim.gen.tr www.kocluk.gen.tr
msn:saygin-danismanlik@hotmail.com
mail: sayginnlp@gmail.com

© Bireysel ve en fazla 3 kişilik özel grup çalışmaları – En üst düzeyde başarı,
©Not: Eğitime katılan herkese reiki eğitimi hakkında kişiye özel olumlama cdleri hediye edilmektedir.

Önder Ergin KİMDİR?
2000 yılından beri kurumsal ve kişisel gelişim alanında araştırma ve uygulama yapmakta olup
2004 yılından bu yana profesyonel olarak bu alanda danışmanlık,koçluk ve eğitim hizmeti sunmaktadır.
Ana Hatlarıyla Sertifikasyonları
NLP Practitioner - Psk Berna Metingü, INLPTA ( International Nlp Trainers Association )
NLP Master Practitioner - Dirk Bancsh , SNLP ( Society of NLP )
NLP Trainer – Debra Wylde Dr. Wyatt Woodsmall ( International Nlp Trainers Association )
Self Hipnoz ( Kendi kendine hipnotize etme tekniği) KUHD ( Klinik ve Uygulamalı Hipnoz Derneği)
Hypnotherapy (Omni Hypnosis Academy USA)
Advanced Clinical Hypnotheraphy (Omni Hypnosis Academy USA)
Usui Reiki 1-2-3 (Dr Emine Tonay ve Ahmet Tonay)
Kundalini reiki 1-9 ( daniel Escamilla)
Ra Sheeba ( Merilyn Bretherick)
Takyon ( Ole Gabrielsen)
Imara Reiki ( Andrea Fetsko)
Lightarian Reiki 1-6 ( Saffet Güler)
Merkabah Method ( Işık Beden Aktivasyonu) Lale Bayraktaroğlu


ETİKETLER:reiki, reiki 1, reiki master, reiki 3, reiki 2, kundalini reiki, karuna reiki, reiki healing, reiki therapy, reiki training, what is reiki, reiki masters, manual reiki, reiki attunements, reiki alliance, reiki usui, reiki courses, reiki energy, reiki books, reiki treatment, reiki forum, reiki attunement, reiki symbols, reiki teacher, reiki kursu, reiki ankara, rei ki,


İzmir reiki, reiki İzmir, reiki eğitimi İzmir, İzmir reiki Programı, reiki eğitmeni İzmir, reiki 1, reiki 2 ve reiki 3 Programlarıyla ilgili tüm bilgileri buradan takip edebilirsiniz

gencer mobilya