29 Nisan 2024, Pazartesi
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2009-08-13
İlan Tipi: Alım İlanı
Telefon: 0 232 464 92 55

NLP MASTER PRACTITIONER EĞİTİMİ,

Uzmanlaşma süreci ; NLP (Neuro Linguistic Programming) Master Practitioner Programı uzman eğitimcilerin katkılarıyla gerçekleştirilmektedir. 90 saat süren bu program, NLP teknikleri ile ileri düzeyde gelişim sağlamayı amaçlar. SAYGIN NLP Master Practitioner başkalarını nasıl değiştireceğinizi öğretir.
Katılım Koşulları:
Bu eğitim NLP Practitioner sertifikası almış kişilere ve NLP standartlarına uygun şekilde NLP Practitioner düzeyinde beceri gösterebilenlere açıktır.
NLP “Başarısızlık değil, yalnızca geri bildirim vardır. ” der ve sizleri bu konuda mükemmelleştirecek ortam, bilgi, beceri ve geri bildirim olanağı sağlamak amacıyla çalışır.
SAYGIN NLP Master Practitioner eğitimine katılmak için eğitimin kriterlerine uygun seviyede olmalısınız.
SAYGIN NLP Master Practitioner Eğitimi hakkında:
SAYGIN NLP Master Practitioner sertifika eğitiminin temel amacı, şimdiye kadar öğrenilmiş olan temel NLP bilgi ve tekniklerinin, eğitime katılanlar tarafından özümsenerek, bu temel üstüne yeni öğrenilen teknikler ile kişilerin NLP teknolojini geliştirmek. Eğitime katılanlara, gerek eğitim içi uzmanlık alanını geliştirme aşamasında, gerekse kişilerin NLP tekniklerini kendi özel ya da iş yaşamlarına uyarlama sürecine öğrenilenlerin kişin yaşamına entegrasyonu amaçlanır. Eğitim sonrasında kişinin teorik ve pratik yeterlilik düzeyi test edilerek yetersiz görülen alanlardaki boşlukların doldurulması sağlanır. Bu program şu an kadar yapmakta olduğunuz NLP uygulamalarını, şu anki durumunuzdan daha etkin bir seviyeye getirmek için tasarlandı.
Program boyunca NLP uygulamalarının farklı uygulamalarını öğrenecek ve bu uygulamalarda kendiniz yaparken ne kadar farklı seviyede olduğunuzu anlayacaksınız.
İstenmeyen davranışlardan kurtulma konusunda daha etki hale geleceksiniz.
Başkalarını yönlendirme becerisi çok daha üst düzeye taşıyacaksınız.
Kişilere ideal performanslarını taşımayı öğreneceksiniz.
Bununla birlikte, SAYGIN NLP Master Practitioner Sertifikasını almaya hak kazanmak için katılımcılar, eğitimlerinin sonunda, daha önce eğitmenleri ile birlikte kararlaştırdıkları özgün bir konuda, bir SAYGIN NLP Master Practitioner bitirme sunum çalışması hazırlamalıdır.
SAYGIN NLP Master Practitioner`in başlıca konular
Practitioner’in genel bilgileri
© Değişim Yönetimi / Hedef Planlama
© Kişilik Tipolojileri – CLARE GRAVES
© Kişilik Tipolojileri – ENNEAGRAM
© Modelleme
© Değerler Hiyeraşisi
© Stratejiler
© İkna yöntemleri ve dili
© Meta Programlar
© Meta State`ler
© İnanç sistemleri (ileri düzey)
© İleri dil kalıplar
© Kriter kullanma kalıpları
© Hipnotik dil kalıpları
© İleri Milton modellemesi
© Değerler, kriterler (meydana çıkartma, aydınlatma, kullanma ve değiştirme)
© Master time line becerilerinin geliştirilmesi
© Coaching
© İleri davranış modellemesi (ABM)
© İleri modelleme
Tüm bu bilgiler yapılan çok sayıda bireysel NLP seansında pekiştirilen deneyimlerin paylaşılmasıyla, yani gerçek hayatta işe yarayan biçimiyle öğretilmektedir.
Hızla ve sürekli değişen ve gelişen günümüz dünyasına ayak uydurabilmek için değişimi hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline getirmeliyiz. Unutmamak gerekir ki dünya değişmeyen tek şey değişimdir… Ancak bu şekilde varlığımızı sürdürür, geliştirir ve hayatımızda istediğimiz sonuçları elde edebiliriz.
S A Y G I N NLP & INLPTA DANIŞMANLIK İNTERNATİONAL gerçek ve kalıcı değişimi hayatlarınıza taşımanıza yardımcı olmak ve NLP ismi verilen bu güçlü değişim ve gelişim teknolojisini sizlere kaliteli, etik ve uluslararası standartlarda ulaştırabilmek için kurulmuş bir eğitim ve danışmanlık şirketidir.
Amerika’dan İngiltere’ye, Almanya’dan Avustralya’ya kadar uzanan NLP şirketlerinden oluşan uluslararası bir ağın parçasıdır. Aynı zamanda 5 kıtada 29 ülkede NLP eğitmenleri yetiştiren çok önde giden kurumlarla çalışılmaktadır.
Genç, dinamik, yenilikçi ve yaratıcı S A Y G I N NLP & INLPTA DANIŞMANLIK İNTERNATİONAL gerçek ve üyelerinin vizyonu, NLP’ nin fark yaratan yolculuğunda bireylerin beklentilerini karşılamak ve en üst düzeyde memnuniyetleri için hizmet sunmaktır.
Saygılı ve profesyonel olarak öğreten NLP profesyoneller yetiştirmeyi amaçlar. Üyelerin düzenleyecekleri NLP Diploma, Practitioner, Master Practitioner eğitimlerinin içeriği, teknolojinin son noktasındaki gelişmeleri barındırması için her yıl yeniden gözden geçirilir
# Eğitimin ismi: NLP MASTERPractitioner Eğitimi
# Eğitimci: Cemal KONDU. .( Kişisel VE KURUMSALGelişim Uzmanı/ Yazar)
# Eğitimin süresi: 28 EYLÜL 2009 - 7 TAM GÜN

# Eğitimin yeri: nlp İzmir

# Eğitimin dili: Türkçe.
Not: Eğitim ücretine % 18 KDV dâhil değildir.
Sertifika: Katılımcılara Uluslararası Geçerli NLP Diploma Sertifikası Verilecektir.
SEMİNERLER İÇİN AYRINTILI BİLGİ:

SERTİFİKA
Eğitim sonunda gerekli bilgiyi ölçme değerlendirmeleri yapıldıktan sonra sertifika almaya hak kazanan katılımcılara uluslararası Nöro Linguistik Programlama Eğitmenleri Birliğinden NLP MASTER PRACTITIONER sertifikası verilecektir.
DÖKÜMAN
Her katılımcıya SAYGIN NLP MASTER Practitioner seminer dökümanları verilecektir.
AYRINTILI BİLGİLER:
SAYGIN NLP&INLPTA DANIŞMANLIK INTERNATIONAL
( İzmir Kişisel Ve Kurumsal Gelişim Akademisi)
Kıbrıs Şehitleri No: 30 EBRU APARTMANI Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954 Cep:0 535 6673224
AYRINTILI BİLGİ İÇİN:
www.sayginnlp.com, www.cemalkondu.com -
www.sinavkocu.com, www.kesfetkendini.com
www.hizliokuma.gen.tr www.nlpteknikleri.com
www.kisiselgelisim.gen.tr www.kocluk.gen.tr
msn:saygin-danismanlik@hotmail.com


İzmir Nlp, Nlp İzmir, İzmir Nlp Teknikleri, Nlp Sertifika İzmir, İzmir Nlp Yöntemleri, İzmir Nlp Eğitimi, Nlp Eğitimi İzmir, İzmir Sertifika ve Nlp teknikleriyle ilgili tüm çalışmaları buradan takip edebilirsiniz.












gencer mobilya