29 Nisan 2024, Pazartesi
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2009-08-13
İlan Tipi: Alım İlanı
Telefon: 0 232 464 92 55

Izmir Hafiza Eğitimi, Izmir Hafiza Geliştirme, Izmir Beyingücü Geliştirme
________________________________________
İZMİR HAFIZA EĞİTİMİ, İZMİR HAFIZA GELİŞTİRME, İZMİR BEYİNGÜCÜ GELİŞTİRME

Unutmak, unutkanlık, istediğimiz anda istediğimiz şeyleri hatırlayamamak ve aklımızda tutamamak hemen hemen hepimizin ortak problemidir. Çoğu kişinin okuduklarını hafızasında tutamaması ve imtihan sırasında çalıştıklarını hatırlayamaması genel bir sıkıntıdır. Bazılarımız daha önce tanıştıkları kişilerin yüzünü hatırlarken ismini hatırlayamamakta, bazılarımız da telefon numaralarını ve rakamları aklında tutamamaktadır.

Çok dalgın olduğundan biraz önce elindeki kalemi veya arabasının anahtarını nereye koyduğunu hatırlayamayıp, bulmak için saatlerce arayan insanlarla karşılaşmışsınızdır. Yapacağı konuşmayı hafızasına güvenmediğinden dolayı kâğıttan okuyarak dinleyicileri sıkan konuşmacıların sayısı çoğunluktadır. Yine, daha önce öğrendiği bir yabancı kelimeyle her karşılaştığında tekrar tekrar sözlüğe bakma ihtiyacı duyanların içine düştükleri moral çöküntüsünü kimse inkâr edemez.
Öğrencilerin en büyük sorunlarından biri anlatılan birkaç saat sonra bile hatırlayamamalarıdır. Bunun nedeni sağ beynin yeterince etkin kullanılamamasıdır. Öğretim kurumlarımızda verilen eğitim, sol beyin işlevlerinin (yazma, okuma, matematik, mantık, analiz) güçlendirilmesine yöneliktir. Sağ beynin işlevleri (hayal gücü, mizah, yaratıcılık vs.) okul yaşantısı boyunca geliştirmediğimiz becerilerimizdir. Bu çalışmada beynin çalışma sistemi keşfedilerek tarihleri, sözcükleri, isimleri, konuları uzun süreli hafızaya almak ve soruları zihin ile hızlı, doğru cevaplamak hedeflenmektedir.

Beynimiz uyuyan bir dev gibidir
Çok iyi veya çok kötü hafıza yoktur, sadece eğitilmemiş bir hafıza vardır.

Eğitimin Detayları:

# Eğitimin ismi: İzmir Beyin Gücünü Geliştirme, Hafıza Eğitimi & Alternatif Düşünme Teknikleri.

# Eğitimci: Cemal KONDU. ( Kişisel VE KURUMSALGelişim Uzmanı/ Yazar)


# Eğitimin süresi: 30 saat.

# Eğitimin yeri:İZMİR

# Eğitimin dili: Türkçe

İZMİR`DEKİ HAFIZA GELİŞTİRME SEMİNERLER(KURSLARI)AYRINTILI BİLGİ:

SAYGIN NLP&INLPTA DANIŞMANLIK INTERNATIONAL
( İzmir Kişisel Ve Kurumsal Gelişim Akademisi)
Kıbrıs Şehitleri No: 30 EBRU APARTMANI Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954 Cep:0 535 6673224
www.sayginnlp.com, www.cemalkondu.com -
www.sinavkocu.com, www.kesfetkendini.com
www.hizliokuma.gen.tr www.nlpteknikleri.com
www.kisiselgelisim.gen.tr www.kocluk.gen.tr
msn:saygin-danismanlik@hotmail.com

İzmir Hafıza Teknikleri, Hafıza Teknikleri İzmir, İzmir Hafıza Geliştirme, Hafıza Geliştirme Kursu İzmir, İzmir Fotografik Hafıza Teknikleri Sertifika, Hafıza Egzersizleri İzmir, Beyin Gücü İzmir, Nlp Teknikleriyle Hafıza Geliştirme ve Hafıza Gücü nü Geliştirme ile ilgili tüm çalışmaları buradan takip edebilirsiniz.

gencer mobilya