29 Nisan 2024, Pazartesi
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2009-08-13
İlan Tipi: Alım İlanı
Telefon: 0 232 464 92 55

İZMİR AİLE KOÇLUĞU, AİLE KOÇLUĞU İZMİR , AİLE KOÇLUĞU,
Size hangi konularda yardımcı olabileceğimizi açıklamak için bizlere eğitimler sırasında sorulan sorulardan faydalanabiliriz. Sizler de benzer soruları soruyor olabilirsiniz kendi kendinize. Şimdi bir göz gezdirelim:

Eşim ve Ben
# Eşimle frekanslarımızı bir türlü aynı noktaya denk getiremiyoruz. Onun ne düşündüğü hakkında hiçbir fikrim yok. Eşimi daha doğru değerlendirebilmek için neler yapabilirim?

# Birbirimizi sürekli yanlış anlıyor ve istemeden incitiyoruz. Kendimizi nasıl daha güzel anlatabiliriz?

# Eşimle tartışmaya başladığımızda sonuç kavga oluyor. Bu durumdan çocuklarımızın da ruhsal sağlıkları olumsuz yönde etkileniyor. Onların zarar görmemesi için nasıl daha doğru iletişim kurabiliriz?

# Eşimin ailesine karşı hafızamdan bir türlü silemediğim kötü tecrübelerim var. Bunları nasıl temizleyebilirim?

# Eşimle her konuşmaya başladığımızda gözümün önüne yaptığı hatalar geliyor ve bu da onu anlamsız yere ve yanlış zamanda suçlamama neden oluyor. Buna nasıl son verebilirim?

# Eşimin beni anlamadığını düşünüyorum; çünkü davranışlarımı ne kadar olumlu yönde değiştirsem de bir türlü eşim bunu bir türlü yeterli bulmuyor. Kendimdeki değişimleri görmesini nasıl sağlayabilirim?

# Eşimin yanında kendim gibi davranamıyorum. Kimi zaman rol yapmak zorunda kalıyorum. Beni olduğum gibi kabul etmesi için ne yapmalıyım?


Çocuklarım ve Ben

# Çocuğumun kazanması gereken güzel alışkanlıkları kazanmasını nasıl sağlayabilirim?

# Tüm çocukların yüksek potansiyeli olduğuna inanıyorum. Çocuğumun hafızasını ve zekâsını daha etkili kullanması için neler yapabilirim?

# Çocuğum toplum içinde kendini esnek hissetmiyor ve çok heyecanlanıp kendini iyi ifade edemiyor. Bu durumu nasıl halledebiliriz?

# Çocuğumuz için arkadaşlarının önemini biliyoruz, bu konuda onu doğru arkadaşlar seçmesi için uyarıyoruz; ancak o yanlış arkadaşlar seçmekten vazgeçmiyor. Bizim dediklerimizle inatla ters bir yol çiziyor. Doğru tepkileri almak için ne yapabiliriz?

# Çocuğumun özgüveni eksik. Neredeyse hiçbir konuda kendine güvenemiyor ve bu durum derslerindeki başarısını da etkiliyor. Özgüvenini nasıl kazandırabiliriz?

# Çocuğumun çeşitli korkuları var. Bu da verdiği tepkileri olumsuz yönde etkiliyor. Bu korkuları yenmesini nasıl sağlayabiliriz?

# Çocuğumuz onu hiç ciddiye almadığımızı düşünüyor. Bu yüzden olsa gerek ne dersek diyelim dediklerimizin hiçbirini dinlemiyor. Ona değer verdiğimiz konusunda onu nasıl ikna edebiliriz?

# Çocuğumun derslerini çok iyi çalıştığını biliyorum; ancak hak ettiği başarıya ulaşamadığını görüyorum. Ne yapabiliriz?

# Çocuğumun içinden hiçbir zaman ders çalışmak gelmiyor. Okula gitmek de hiç istemiyor. Bunlarla nasıl baş edebiliriz?

# Çocuğum bizimle hiçbir şey paylaşmıyor. İçine kapanık olduğundan mı yoksa bizi kendisine yakın hissetmediğinden mi bilmiyoruz. Onunla iletişim kurmayı nasıl başarabiliriz?

# Çocuğum bizimle hiçbir şey paylaşmıyor. İçine kapanık olduğundan mı yoksa bizi kendisine yakın hissetmediğinden mi bilmiyoruz. Onunla iletişim kurmayı nasıl başarabiliriz?

# Çocuğumuzun geçmiş yıllarda kontrolümüz dışında edindiği kötü alışkanlıkları terk etmesine nasıl yardımcı olmalıyız?




Kendim ve Ben

# Hayatımda bir amacım olmalı; ama benim hiçbir idealim yok. Bunun böyle olmaması için ne yapmalıyım?

# Hiçbir işimi yetiştiremiyorum. Hep geç kalıyorum. Zamanımı nasıl daha verimli kullanabilirim?

# Bir takım fobilerim var. Bunlardan nasıl kurtulabilirim?

# Sürekli geçmişte yaşadığım olumsuz olaylar aklıma geliyor sonrasında o günüm çok kötü geçiyor. Bunun üzerine çevremdekiler de aksiliğimi fark ediyorlar. Bu olayların zihnimi meşgul etmemesi için ne yapmalıyım?

# Kendimle nasıl barışık olabilirim? Suçluluk duygusunu çok fazla yaşıyorum. Bunun özgüvenle ilgi var mı?

# İnsanlarla yaşadığım sorunları unutamıyorum ve onları hatalarından dolayı affedemiyorum. Bu bana kokuşmuş patatesleri yanımda taşıyormuş hissi veriyor. Bundan nasıl kurtulabilirim?

# Bir işe başlarken olumsuz inançlarım o işi yapmama mani oluyor. Bu önyargılarımı nasıl temizleyebilirim?

# Son zamanlarda hiçbir şeyi hatırlayamıyorum. Hafıza kaybı mı var acaba? Okuduklarımı, tanıştıklarımı ve öğrendiklerimi nasıl hatırlayacağım? Hafıza teknikleri bana bu konuda yardımcı olabilir mi?

# İnsanlara derdimi anlatamıyorum. Onlar sürekli yanlış anlıyorlar beni. Sonra da bir sürü sorun oluşuyor. Kendimi doğru ifade edebilmek için ne yapmalıyım?

# Çok kararlı bir şekilde başladığım hedeflerimi o istikrarla devam ettiremiyorum. Gerekli dengeyi nasıl sağlayabilirim

# Kimi zamanlarda içimde nedenini bilmediğim bir tedirginlik oluyor. Bu da endişelenmeme neden oluyor. İnsanlara aksi tepkiler verebiliyorum içimde yaşadığım bu huzursuzluktan ötürü. Nasıl çözebilirim?

# Eğitimci: Cemal KONDU. ( Kişisel Ve Kurumsal Gelişim Uzmanı/ Yazar)


SEMİNERLER İÇİN AYRINTILI BİLGİ:
SAYGIN NLP&INLPTA DANIŞMANLIK INTERNATIONAL
( İzmir Kişisel Ve Kurumsal Gelişim Akademisi)
Kıbrıs Şehitleri No: 30 EBRU APARTMANI Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954 Cep:0 535 6673224
Sitelerimiz:
www.sayginnlp.com, www.cemalkondu.com -
www.sinavkocu.com, www.kesfetkendini.com
www.hizliokuma.gen.tr www.nlpteknikleri.com
www.kisiselgelisim.gen.tr www.kocluk.gen.tr
msn:saygin-danismanlik@hotmail.com
© Bireysel ve en fazla 3 kişilik özel grup çalışmaları – En üst düzeyde başarı
© Not:İlgili programda çeşitli kişisel gelişim ve rehabilitasyon teknikleri uzmanlarca gerektiği kadar uygulanacak olup programa katılmak için ön görüşme gereklidir.
©Not: Eğitime katılan herkese KİŞİYE ÖZEL OLUMLAMA cdleri hediye edilmektedir.


İzmir Yaşam Koçu, Yaşam Koçu İzmir, Öğrenci Koçu İzmir, İzmir Yaşam Koçluğu Programı, ÖSS Koçu İzmir, Aile koçu, Aile koçluğu ve Yaşam Koçluğu Programlarıyla ilgili tüm bilgileri buradan takip edebilirsiniz

Anahtar Kelimeler:NLP Koçluk, Koçluk eğitimleri,İzmir yaşam koçluğu, yaşam koçluğu izmir, İzmir öğrenci koçluğu, öğrenci koçluğu izmir, sınav koçu, öss, sbs, motivasyon, başarı, kisisel gelisim, kisisel gelisim, kisisel gelisim merkezi, kisisel gelisim kitap, hizli okuma, bireysel gelisim, iletisim, gelisim, sınav stresi, başarısı, dikkat, dikkat dağınıklığı, motivasyon, öğrenci motivasyon, geliştirme, konsantrasyon, sınav dopingi, doping,




gencer mobilya