27 Nisan 2024, Cumartesi
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2009-08-25
İlan Tipi: Satım İlanı
Telefon: 0312 397 4937

Boya ve Cıla üretimi atık su oluşumu ile genelde ilişkilidir. Bunlar baz ürün artıklarının yanı sıra ara ürün veya üretilen maddelerden parçacıklar içerir. Bu tür atık sular sadece nötr tuz içeriği yönünden zengin olmakla kalmaz ayrıca belediye arıtma tesislerinin hassas dengelerini bozabilecek maddeler de içerir.
proaqua’nın ağırlık noktası su işletmesi, temiz ve üretim için hazır bulunan su ve atıksuyun yenilenmesinden oluşur. Burada konvansiyonel CP yenilenmesinin yanı sıra biyolojik yöntemler, yüksek modernize katalitik yöntemler, UV oksidasyonu, destilasyon ve membran yöntemleri devreye girer.
Diğer bir görev alanını soğutma dolaşımları ve hava temizleyicileri ouşturur. proaqua burada işlem suyunun koordinasyonu için komple çözümler sunar. İdeal durumdaki değerli maddeler işleyişe geri kazandırılır. Bizim yenileme sistemlerimiz minimum yatırım ve işletme giderleriyle maksimum işlevsellik ve güvenilirlik sağlamak üzere şekillendirilmiştir. Üretim değişikliği durumunda sonradan yapılacak modifikasyonlar problemsiz biçimde gerçekleştirilebilir. Mevcut yapılarla bizim tesislerimiz olabildiğince uyumlu hale getirilir. Kesintisiz hizmet, işletme içerisinde çok yönlü bakım ve servis imkanları, tesis teknolojisinin online güvenliği, programımızı tamamlayan unsurlardır.


Murat Özerden / Yetkili Yönetici

pro|aqua Ankara Su ve Cevre Teknolojileri Ltd. Sti.
Macun, Anadolu Bulvari, ATB Is Merkezi C- Blok, No:50,
Yenimahalle, Ankara - Türkiye

Phone: 0090 (0) 312 397 4937
Fax: 0090 (0) 312 397 4937
Mobile: 0090 (0) 541 397 4937
Email: m.oezerden@pro-aqua.net
http://www.pro-aqua.net


Türkiyedeki mevcut referanslarımızdan örnekler:

- Mercedes-Benz Türkiye / Istanbul
- Mercedes-Benz Türkiye / Aksaray
- MAN Türkiye / Ankara
- Farba / Bursa
- a_plas / Bursa
- Nora / Bursa


Dünyada proaqua:

- Türkiye
- Almanya
- Ispanya
- Italya
- Hırvatistan
proaqua Ankara Su ve Çevre Teknolojileri Tic. Ltd. Şti.