03 Mayıs 2024, Cuma
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2009-09-03
İlan Tipi: Alım İlanı
Telefon: 05418997652





Özel haznesinde bir kez kullanmaya yetecek miktarda diş macunu ihtiva eden tek kullanımlık hijyenik bir diş fırçasıdır. Ergonomik bir yapıya sahip olan fırçanın sap kısmı öne doğru itilerek fırça kısmındaki gizli haznede bulunan diş macunu çıkartılır ve fırça kullanıma hazır hale getirilir.

Faydalı Ürün Patentine sahip olan diş fırçası Süleyman Demirel Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinin testlerinden başarıyla geçmiş olup Sağlık Bakanlığından da onaylıdır.Ürünümüzün oluşturduğu çözüm ortaklığında titiz bir çalışmayla üretilen bu ürün gördüğü büyük ilgiyle hızla tüm dünyaya yayılmaktadır. Başta İtalya, İspanya, Polonya, İsveç, Bulgaristan, Yunanistan, Fransa gibi AB ülkeleri olmak üzere Dubai, Suriye, Ürdün, Irak, İran, Azerbaycan, Türkmenistan, Rusya, Ukrayna, Gürcistan pazarına da ihraç edilmiştir. Pek yakında Amerika`da da satışına başlanacak olan ürünün yeni hedef pazarı olarak İngiltere ile de görüşmelere başlanmıştır.



Kendinden Macunlu Diş Fırçası genellikle diş ve ağız bakımına duyarlı olan ve önem veren restaurant, otel ve diş klinikleri gibi işletmelerde müşterilere bir promosyon malzemesi gibi değil ülkemizdeki diş fırçalama alışkanlığını arttırmak amacıyla sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde bir sağlık hizmeti olarak sunulmaktadır.


Şimdi de bir lira karşılığında diş fırçası veren otomatlarımız otellerde, alışveriş merkezlerinde, şehirlerarası otobüslerin dinlenme tesislerinde, havaalanlarında, üniversitelerde gibi birçok noktada kullanıma sunulacaktır. Dişlerimizi korumak onları yaptırmaktan daha az maliyetlidir.

FİYAT ALMAK İÇİN
İRTİBAT:
www.penguenanabayi.com
penguenanabayi@windowslive.com
penguen_anabayi@hotmail.com
PENGUEN GROUP