29 Nisan 2024, Pazartesi
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2009-09-16
İlan Tipi: Satım İlanı
Telefon: 05425838649

Varil Isıtıcı Şilteler
Tesislerinizde, imalathanelerinizde variller içerisinde muhafaza ettiğiniz reçine, tutkal, parafin , fuel-oil, plastik vb. kimyasal sıvı hammaddeleri üretime alacağınız zaman, olması gereken akışkanlıkta kullanmak istersiniz.Maddenin yapısı itibariyle maddenin öz ağırlığı ve vizkozitesi dış ortam sıcaklığı ile uyuşmadığı zaman gerekli akışkanlıkta bulunmaz.


Bunun için özellikle soğuk bölgelerde ve ısı farkı fazla olan maddelerin variller içerisinde saklanmasında ve akışkanlığının istenilen düzeyde muhafa edilmesinde Kaizen varil ısıtma sistemleri devreye girmektedir.

Kaizen ısıtma kablolarının diğer bir kullanım alanı boru koruma sistemleridir. Kablolar, soğuk hava koşullarında, su, yangın, kimyevi madde içeren değişik içerik ve ebattaki boruların donmasını önlemek ve/veya borularda istenen sıcaklık seviyesini kesintisiz sağlamak için kullanılır. Isıtma ve koruma, borunun içinden veya üstünden, kapalı veya açık alanlarda ve toprak altı yada üstü borularda sağlanabilmektedir.

Isıtma kablolarının gerekli gücün planlanabilmesi için boru içi ve dış ortam sıcaklık farkları, boru üzerine yapılacak yalıtım malzeme tip ve kalınlığı, boru kalınlığı, çapı ve uzunluğu gibi çeşitli parametreler dikkate alınmaktadır. Isının sürekliliği bir termostat ile kontrol edilmelidir.

Kaizen ısıtma kabloları,boru içine montaj için tasarlandığından,boru içindeki maddeyle temas sağlanmasında bir sakınca yoktur. Kablo boru içindeki malzeme ile doğrudan temas halinde olduğundan, bu yöntem çok etkilidir.
İçme suyu borularında kullanılan kablolar, 30mA kaçak akım rölesi üzerinden bağlanmalı ve boruların geçtiği yerlerde belirgin uyarı etiketi bulunmalıdır.
Kaizen Isıtma Sistemleri