29 Nisan 2024, Pazartesi
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2009-09-16
İlan Tipi: Alım İlanı
Telefon: 05425838649

Kaizenmat Buz ve Kar eritme şilteleri,dış mekanlarda kar ve buz eritme uygulamalarının nitelikli ve deneyimli bir teknisyene ihtiyaç duyulmadan gerçekleştirilmesi için önceden tasarlanmış bir çözüm yoludur.

Buz ve Kar eritici şilteleri, sürüş yolları, kaldırımlar, yollar, rampalar, vs. yerlerde kış mevsiminde kar veya buzu eritmek için beton veya asfalt altında kullanılırlar.


Şilteler ısıtıcı kablonun, üzerine düzgünce sabitlendiği esnek plastik bir kafes yapıya sahiptir. Isıtıcı kablosu kar eritme kablosudur. Bu kabloda rezistans eleman önce Xlpe polimer ile yalıtılmıştır, üstünde metal örgü (opsiyonel) ve ikinci yalıtım olarak özel formüle edilmiş polimer vardır.

Isıtıcı kablolar tek iletkenli, 5-6 mm dış çapında ve şiltenin her iki uçundan soğuk uç ile sonlandırılmış olabileceği gibi çift iletkenli, 6-8 mm dış çapında ve şiltenin bir ucundan soğuk uç ile sonlandırılmış da olabilirler.

Standart olarak 3 metre soğuk uca sahiptir.Aşırı akım koruması ve termostat tam bir güvenlik sağlar.

Standart endeki şiltenin geniş uzunluk aralığı çok çeşitli planlara uyum göstermesini sağlar. Belirtilen geniş aralıkların yanı sıra şilteler gereksinimleri karşılayacak uzunlukta genişlikte ve güçte olacak şekilde üretilebilmektedir.



Kar ve Buz eritme sistemlerinin en büyük yararlarından biri bina çevresindeki yolların gece ve gündüz otomatik olarak güvenli tutulmasıdır.


Kar ve Buz Eritme Sistemlerinde Kullanılan Kablo Tiplerimiz
çatı ısıtma, oluk ısıtma
Seri dirençli ısıtıcı kablolar
Sabit boylarda üretilir.Kesilemez ve boyu kısaltılamaz.
Kaizen bu tarz kabloları 7W/m den 20W/m kadar tekli ve ikiz iletkenli olarak projeye uygun üretmektedir.
İstek üzerine kabloya metal dış örgü yapılır.

Paralel kesilebilir ısıtıcı kablolar
Bü tür kablolar her bir metresi bağımsız ısıtıcı olup sahada istenen yerden kesilir. Yüksek ısı istenen yerlerde (50W/m) kullanılır. Isıya dayanıklı silikondan üretilir.Montajı kolay, fakat pahalı bir kablodur

Spiral sarımlı ısıtıcı kablolar
Bu tipler silikondan imal edilmiş olup her bir metresi 50W/m gücündedir. 1 metreden 6 metreye kadar hazır boylarda şebeke voltajına uygun kullanıma hazırlanmıştır. Stoklarda devamlı mevcuttur.

Uzun metrajlı ısıtıcı kablolar
Özel alaşımlı rezistanslar ile uzun metrajlı sanayi uygulamalarına uygun güçlü,mekanik dayanımlı ısıtıcı kablolardır.
Kaizen bu tipteki kabloları her voltaj ve güç aralığında üretmektedir. Bu kablolar (-60 / +65C) aralığında sürekli çalışmaya uygundur.
Kaizen Isıtma Sistemleri