29 Nisan 2024, Pazartesi
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2009-09-16
İlan Tipi: Alım İlanı
Telefon: 05425838649

Banyo,hamam, sauna ve benzeri mekânlarda aynalarımızın sıcak su buharı yüzünden buğulanması, çok can sıkıcıdır. Aynalarımız en çok ihtiyaç duyduğumuz anda bizi bir sis tabakası altındaymış gibi gösterir. Elimizdeki havlular yada kağıt peçetelerle ayna camını temizlemeye çalışırız. Ama yinede istediğimiz gibi buğuyu gideremeyiz. Buharı gidermek için banyo kapısını yada camları açarız.

Aynaların arkasına folyo şeklinde yapışan, elektrikle çalışan, muhtelif boyutlardaki Kaizen mirror heater ayna buğu önleme şilteleri tüm bu sıkıntılarınıza çözüm getiriyor.

Şiltenin üzerindeki koruyucu tabakayı çıkarıp, aynanızın arkasına kolayca yapıştırmanız ve şilteyi elektriğe bağlamanız yeterli. Aynalarınız artık buğulanmayacak, banyo keyfiniz bozulmayacak.

Kaizen Ayna Buğu Çözücüleri, aynalardaki buğulanmayı gidermek için, teknolojik olarak gelişmiş, uzun ömürlü, güvenli ve basit bir çözümdür - banyolar için idealdir.

Ayna Buğu Çözücüsü Kurulumu

Kurulumdan önce Isıtıcının aynaya uygun ebatta olduğuna emin olunuz - kurulumdan sonra aynanın kenarları ile ısıtıcı arasında 10mm’lik bir boşluk kalmalıdır.

Seçilen aynanın amaca uygun olup olmadığını kontrol ediniz, örneğin, ayna tamamen düz olmalıdır ve üzerinde çatlak olmamalıdır.

Düz İnce Tabaka Yer Kaplamaz
Aynanın Arkasına Kolayca Yapışmaz
Işık Yandığında Devreye Otomatik Devreye Girer
Mevcut ve Yeni Takılmış Aynaların Çoğu İle Uyumludur
Sarsıntıy, Darbe, Tozave Eskimeye Karşı Dayanıklıdır


Ayna üzerinde ısı eşitsizliği ve gerilim oluşturabileceği için, ayna yüzeyine ASLA aksesuar ya da başka bir materyal takılmamalıdır.

Diğer aynalar işlem ısısından ötürü çatlayabileceği için, tavlanmış camlı ayna kullanılması önerilir. Emin değilseniz, üreticinizle görüşünüz.

Yerleştirme
Aynanın arkasındaki buğu çözücüsünün yerini işaretleyip, sabit ve eşit bir basınçla kendinden yapışkanlı ısıtıcı filmi uygulayınız (arada hava baloncuklarının kalmamasına dikkat ediniz).

Isıtıcıya bağlı olan bağlantı bloğunu yerleştiriniz ve gerekiyorsa, aynayı gömme olarak yerleştirmek için duvarda oyuk açınız.

Ayna üreticisinin talimatlarına göre, aynayı duvara sabitleyiniz ve kablo ya da konektörlerin aynanın arkasına sıkışmadığına emin olunuz.

Isıtıcı, ışık yandığında buğu çözücüsünü harekete geçirecek olan anahtarlanmış aydınlatma devresine doğrudan bağlanabilir yada ana aydınlatma devresine bağlı olan ayrı bir devre anahtarı ile bağlanabilir.

Son bağlantılar, yetkili bir elektrikçi tarafından yapılmalıdır.

Kaizen Isıtma Sistemleri her voltaj ve güç seviyesinde istenen ölçüde sipariş üzerine imalat yapmaktadır.
Kaizen Isıtma Sistemleri