29 Nisan 2024, Pazartesi
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2009-09-16
İlan Tipi: Diğer İlanlar
Telefon: 0232 239 02 65

Evlerimizin vazgeçilmezlerinden olan halı ve kilimleriiz evlerimize renk kattığı kadar zamanında iyi temizlenmediğinde hijyenik anlamda birçok zararlar vermektedir. Hızla büyüyen halı yıkama sektörü halı yıkamada su enerji insan gücünden tasarruf gibi olumlu artıları taşısada halılarınızın doğru ellerde doğru makinelerle yıkanmadığında birçok olumsuzlığu beraberinde getirmektedir. www.narliderehaliyikama.com

tel:0232 239 02 65 - 371 51 21 - 440 49 25

Biz halılarınızı son teknoloji makinalarımızla hijyenik bir biçimde yıkıyoruz.

Halılarınızı kapınızdan herhangi bir karışıklığa mahal vermemek için sipariş formu ile etiketliyerek ücretsiz servis ile teslim alıyoruz.

Koltuk Yıkama - Yorgan, Battaniye Yıkama

Koltuk - çekyat yıkamasında kullanılan pekçok yöntem mevcut iken biz sulu sistem olan extraction sistemini kullanmaktayız. Bu sistemde öncelikle koltuklarınızı güçlü vakum makinesi ile vakumlanıp tozdan arındırılır daha sonra koltuğun kumaşına göre hazırladığımız özel şampuanlarla koltuğun kumaş kaplı heryeri köpüklenir

köpüklenmiş olan koltuk fırçalanır. Var olan lekeler bu fırçalama satesinde çıkartıldıktan sonra kumaşta kalan şampuan koltuk yıkama makinesi sayesinde vakumlanarak giderilir birnevi durulama ilemi yapılır. Narlıdere halı yıkama.

Yerinde Halıflex Yıkama

Evlerinizde veya işyerlerinizdeki duvardan duvara halıflexlerinizi veya halılarınızı yere sabitlenmiş ise yadakaldırılamayacak durumda ise var olan halı veya halıflexlerinizi yerinde yıkayabilmekteyiz.

Yerinde halı veya halıflex yıkama işleminde sırası ile güçlümakinesi sayesinde önce tozdan arındırıp daha sonra halı ve halıflexlerin cinsine göre hazırlanmış olan şampuanı halı veya halıflexe yedirerek köpürtüyoruz körürtülen halılar fırçalama makinesi ile fırçalanıp var olan lekeler çıkartılmakta daha sonra yüksek devirli vakum makinası ile vakumlama yapılarak kurulama işle gerçekleştirilmiş olur.
Ak Halı Yıkama Tesisleri Tel:239 02 65