05 Mayıs 2024, Pazar
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2008-04-18
İlan Tipi: Alım İlanı
Telefon: 03243363414

Çağımız bilgi çağı. Bilgiye bilgisayarla ulaşılıyor artık. İnternetin yaygınlaşması bilgisayar kullanımını da artırdı. Artık her ev ve işyerinde en az bir bilgisayar, ve internet bağlantısı var.
İnternet ile birlikte bilgiye sınırsız erişebilme imkanı, insanların gelişmesine ve yeni ufuklar peşinde yürümesine imkan sağladı.



Günümüzde, iletişim denince akla gelebilen önemli kavramlardan biri haline dönüşen internet, ticari kuruluşların vazgeçilmez birer parçası haline geldi.Her işletme web sitesi edinmek zorunda. Çünkü insanlar ihtiyaçlarını kapı kapı dolaşıp aramıyor. Önce internet üzerinden arayıp ön bilgi sahibi oluyor, daha sonra iletişime geçiyor.
Web sitesi olan işletmelerin pazar payı büyüyor, olmayanların daralıyor.

Her alanda olduğu gibi web tasarımında da yeni ufuklar açılıyor. Statik sitelerin yerini dinamik siteler alıyor. Görselliğin yerini kullanım kolaylığı alıyor. Kullanım kolaylığının hem site sahibi hem ziyaretçi açısından önemi büyüyor. Site sahipleri kıt bilgilerine rağmen sayfalarını kendileri yönetmek, yani güncellemek istiyor. Ziyaretçilerse, gereksiz vakit harcamak yerine aradıkları bilgiye bir an önce ulaşabilmeyi ön planda tutuyor.

Görüldüğü gibi yeni pazarlara açılmak isteyen firmalar için web sitesi ideal bir çözümdür. Pazar yerlerinin bulunması, ürünlerinizin hedef kitleye ulaşması ve ürünlerinizi web ortamında maksimum şekilde tanıtılması ancak konusunda uzman firmalar ile mümkündür.

Ürününüzü ya da hizmetlerinizi internet ortamında pazarlayabilmek için başarılı bir strateji ve profesyonel bir tasarım site ziyaretçilerinize ve müşterilerinize iletmek istediğiniz mesajın etkinliği açısından çok önemlidir.


Anadolu Bilgi İşlem Merkezi asgari ölçüde bilgisayar kullanabilen herkesin sayfalarını kolayca güncelleyebileceği dinamik web siteleri yapılandırıyor.

Abim Dinamik Site Yönetim Sistemleri
Dinamik site yönetim sistemleri, oluşturulan web sitenizi elektronik formlar kullanarak kolaylıkla yönetilebilmenizi sağlamaktadır.

Site içerikleri zaman içersinde anlamlarını yitirmekte ve pek çok site gündemin gerisinde kalabilmektedir. Bu ihtiyaç doğrultusunda ortaya çıkan Dinamik Site Yönetimi Sistemleri ile site içeriğinin kontrollü ve ilgili birim/departman/kişiler tarafından, herhangi teknik bilgiye ihtiyaç duymadan, site konseptine ve devamlılığına zarar vermeden güncellenmesi sağlanmaktadır.

. Dilediğiniz kadar ürün ekleyin.
. Dilediğiniz kadar haber ve duyuru ekleyin.
. Dilediğiniz içeriği girin.
. İstediğiniz zaman değiştirin.

Size verilen kullanıcı adı ve şifreniz ile Kontrol Paneline girerek sitenizde değişiklikler yapabilirsiniz.

İçerik yönetimi ile, birkaç saat gibi kısa süren bir eğitim sonucunda, web sitenizdeki değişiklik ve yenilikleri kolaylıkla yapmanıza imkân sağlar. Dinamik site yapısı ile tüm içeriğin güncellenmesi kolayca gerçekleşir
Anadolu Bilgi İşlem Merkezi