29 Nisan 2024, Pazartesi
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2009-10-15
İlan Tipi: Bayilik İlanı
Telefon: 2165676400

HKSC Hakkında

DEVOREX, PVC yağmur suyu boşaltma sistemlerini imal eden bir şirkettir. Ürünlerin üstün kalite ve hesaplı fiyatları kullanıcılar tarafından takdir görmektedir. Şirketimiz, kalifiye ve çalışkan eksper grubu ile en modern teknoloji ve ekipmanların ürettiği, birinci sınıf mallar sunmaktadır.
Ağustos 2005’den itibaren, yeni boşaltma sistemi CLASSİC’in imalatını sürdürülmektedir. Tüm sistem ürünleri, kurulan yeni fabrikada Polymer hammaddesinin karışımı ve kalıplanması ile imal edilmektedir. Ürünler, Avrupa Birliği Standartlarına uygunluk EN 607: 2002, EN 12200-1: 2003, EN 1462: 2002 belgelerine sahiptir. Üretim 2007 yılında tamamen yenilenen makinelerle gerçekleşmekte olup hammaddesi Avrupa Birliği ülkelerinden temin edilmektedir. HKSC Ltd.Şti Türkiye, Orta Doğu ve tüm Orta Asya Ülkelerinde DEVOREX`in distribütörlüğünü resmen üstlenmiştir

AYRINTILI BİLGİ İÇİN

Kalite Politikamız

Oluk, boru ve montaj için kullanılan parçalar ayrı ayrı testlerden geçirilerek dayanıklılıkları kanıtlanmıştır. Olukların birleşiminde kullanılan silikon conta haricinde ek bir yapıştırıcı kullanılmaz. Conta, çift dudak sistemiyle su sızdırmaz. Malzemenin silikon contası dahil ömrü 50 yıldır, ki bu bir binanın mevcut ömrüne yakındır. -35 ile +65 dereceler arasında form ve esnekliğini korur, fiziksel ya da kimyasal farklılaşma göstermez. Kendi kendini yıkama özelliği sayesinde parlaklığını yitirmez, kendinden renkli PVC granülleri ile ve Stabilizatör katkılı olarak imal edildiğinden UV ışınlarına dayanıklıdır. Bu özellikler sayesinde renk kaybına uğramamakta, asit yağmurları, korozyon ve güneşin zararlı etkileri ile esnekliğini kaybedip kırılganlaşmamaktadır.


www.hksc.com.tr

vildanc@hksc.com.tr
vildanhksc.com.tr

Vildan CANIM


Hksc Ltd