29 Nisan 2024, Pazartesi
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2009-10-17
İlan Tipi: Alım İlanı
Telefon: 0541 213 41 97

ÖĞRENCİLER VELİLER LÜTFEN DİKKATLİ OLUN !!!





DİKKAT, DEĞERLİ ÖĞRENCİLER VE VELİLER !!!




NEDEN BİZİ TERCİH ETMELİSİNİZ..??

1 – Öğrenciler anlaşmış olduğu bazı şahıs ve firmalarca ilk baştaki Gösterilen tutumla sonradan dönen ilgisizliğe, daha sonradan ek Paralar talep Edilmesine, asılsız vaatlere kadar birçok hoş olmayan Durumla karşılaşmaktadır. Bu yüzden velilere tavsiyemiz öğrencileri Yurt dışı eğitimi için ülke ya da Danışmanlık Şirketi seçimi konusunda Yalnız bırakmamaları ve bu danışmalık Şirketlerinden ÜNİVERSİTE ŞİRKET RESMİ SÖZLEŞMELERİNİ isteyiniz.

2 – Yurt dışı eğitimi için danışmanlık şirketi seçme konusundan çok Dikkatli olunuz. Referansları olmayan şahıs şirketlere tanımadan
Güvenmeden iş yapmayınız. . Siz hangi şehirde yaşıyorsanız, Bize bildirin daha önce gönderdiğimiz öğrencilerimizin aileleriyle görüştürme imkanı sağlayacağız

3 – Bulgaristan`da ve Türkiye`de bir ofisi bulunmayan danışmanlık Şirketleri adı altında öğrencileri tamamıyla yanlış yönlendiren Şahıslara dikkat ediniz.

4 – Bazı danışmanlık şahıs, şirketlere kayıt yapan öğrencilerine, üniversitelerine Başlamadan harç ücretlerini istediklerini duyumu aldık.
Sakın hiçbir danışmanlık Şirketlerine veya şahıslara üniversitelere ödeyeceğiniz harç ücretlerini teslim etmeyiniz. Üniversite ödemelerini kendiniz ödeyiniz. Aksi takdirde dolandırılacaksınız.!!


6 – BULGARİSTAN EĞİTİMDANIŞMANLIĞI Ltd.Şti Olarak Biz Türkiyede resmi Şirket olup Öğrencilerimizin her hangi bir Terretüründe Kalmaması Acısından KARAMAN Vergi Daire Numarasi 61438435666 Ve ANKARA ORTADOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Sadece
Resmi Şirketlere ONAYLADIĞINDAN Resmi Şirket olduğunun com.tr kanıtır. Dilerseniz Linkler kısmından web Sitelerimizi Görebilirisniz
Web sitelerimizin bilgilerinin doğrusunda kopyalanıp kendilerini Eğitim firması olarak tanıdan şahıs ve firmalara dikkat ediniz Aksi takdirde başınız ağrıyacaktır.


TAKLİTLERİMİZDEN SAKINIZ.!! TÜRKİYEDE ŞİRKET OLDUKLARINI İDDA EDİP KENDİLERİNİ EĞİTİM FİRMASI OLARAK TANITAN ARACI ŞAHISLARDAN UZAK DURUN !!! RESMİ ŞİRKET EVRAKLARINI VE YURT DIŞINDA Kİ ŞİRKET EVRAKLARNI İSTEYİNİZ AKSİ TAKTİRDE DOLANDIRILACAKSINIZ !!!


7 – Firmamız Beş yıllık deneyimi Bulgaristan Eğitim Danışmanlığı, Uzman kadrosu ile hizmet vermektedir.

8 – Yurtdışında Büromuz olan BULGARİSTAN EĞİTİM DANIŞMANLIĞI Ltd.Şti Bulgaristan`da okuyacak öğrencilerimizin tüm sorunlarıyla bire bir ilgilenmektedir. Ve Öğrenci Ailelerine bilgi vermektedir. BİZE DANIŞMADAN KARAR VERMEYİNİZ..!!





BULGARİSTAN EĞİTİM DANIŞMANLIĞI Ltd.Şti

www.bulgaristanegitim.com.tr


www.bulgaristanegitim.gen.tr


www.bulgaristanegitim.web.tr


www.bulgaristanegitim.biz.tr


www.bulgaristanegitim.info.tr


www.bulgaristaneğitim.info.tr


www.bulgaristaneğitim.com


www.bulgaristaneğitim.net



http://www.bulgaristanuniversitesi.net



http://www.bulgaristanuniversitesi.org



http://www.bulgaristanegitimdanismanligi.com


http://www.bulgaristanegitimdanismanligi.org


http://www.bulgaristanegitimdanismanligi.net


http://www.bulgaristanegitimdanismanligi.info
BULGARİSTAN EĞİTİM DANIŞMANLIĞI Resmi Web Sitesi