07 Mayıs 2024, Salı
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2009-10-25
İlan Tipi: Alım İlanı
Telefon: 05378239568

Bahadır Kat Fırıncılık Trabzon

Pide fırını, lahmacun fırını, pizza fırını, simit fırını imalatı yapıyoruz. Bir çok referansıyla kaliteli hizmetten ödün vermeden yolumuza devam ediyoruz. Eski nesil fırınların yerine yeni nesil odunlu katlı fırınları yapıyoruz. Katlı fırının bir çok avantajı olmakla birlikte fiyatlarıda gayet uygundur. Fırın yaptırmadan önce iyi araştırın bir iş yerinin kalbi mutfağındaki fırınıdır. Bütün fırınlar bir birine benzediğini düşünürsünüz işimi görür diye düşünürsünüz ama yaptırdıktan sonrada pişman olup yeni arayışlar içine girersiniz .
Bir çok insan yaptığı yanlışlardan dönüp bizim kapımızı çalmıştır. Biz ezbere iş yapmıyoruz, müşteriye gerek bizim fırınımız gerek diğer fırınlar hakkında a dan z ye gerekli bütün bilgileri veriyoruz biz sizlere bütün bilgileri verirken bir pazarlamacı değil bir dost olarak sizleri bilgilendiriyoruz.
Ayrıntılı bilgi almak için lütfen www.firinyapimi.com u ziyaret edin online destek hattımızdan bizlere ulaşabilir veya telefon numaramızdan bizlere ulaşıp hiç bir şekilde çekinmeden bütün merak ettiğiniz soruları sorabilirsiniz.

www.firinyapimi.com
Bahadır Kat Fırıncılık