02 Mayıs 2024, Perşembe
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2008-04-25
İlan Tipi: Alım İlanı
Telefon: 0 212 652 32 39

Apartmanların, Villaların, Müstakil Evlerin, İşyerlerinin, Sitelerin önlerine ve Özel Otopark alanlarına yetkisi olmayan yada yabancı araçların giriş-çıkış ve/veya park etmelerini engellemek amacı ile kurulan manuel yada otomatik olarak yönetilen sistemlerdir. Yerin durumuna göre Kilitli Direk, Kilitli Baba, Dubalar, Yer Bariyerleri, Hız Kesiciler, Bordür Direkleri, Yer Tuzakları gibi farklı uygulama seçeneklerini ve çeşitleri vardır.

Kilitli Çıkan Otopark Direği Tip2(60) : 60 mm. çapında, 3 mm. kalınlığında borudan 90 cm. yüksekliğinde imal edilmiştir. Boru işlendikten sonra galvaniz kaplanarak korozyona karşı mukavemeti arttırılmıştır. Daha sonra üzeri beyaz elektrostatik toz boya ile boyanarak gece görünmesini sağlamak için kırmızı 3M Scotchlite Reflective folyo yapıştırılmıştır.

Çalışması : Yere eğilmeye gerek kalmadan direğin üst kısmında bulunan kilit anahtar ile açıldığında direk yerden tamamen ayrılır. Yerde herhangi bir yükseklik kalmaz. Araçlar geçtikten sonra direk anahtar ile tekrar açık konuma getirilerek yerdeki yuvaya geçirilir ve anahtar tekrar alınır.


Montaj : Zemin montaj edilecek yuva derinliğinde kazılır. Daha sonra yuva betonlanarak montaj edilir.

Ürünlerimiz Teknik Arızarala Karşı 2Yıl Garantilidir.
Digitech Güvenlik Sistemleri