02 Mayıs 2024, Perşembe
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2008-04-25
İlan Tipi: Alım İlanı
Telefon: 0 212 652 32 39

Apartmanların, Villaların, Müstakil Evlerin, İşyerlerinin, Sitelerin önlerine ve Özel Otopark alanlarına yetkisi olmayan yada yabancı araçların giriş-çıkış ve/veya park etmelerini engellemek amacı ile kurulan manuel yada otomatik olarak yönetilen sistemlerdir. Yerin durumuna göre Kilitli Direk, Kilitli Baba, Dubalar, Yer Bariyerleri, Hız Kesiciler, Bordür Direkleri, Yer Tuzakları gibi farklı uygulama seçeneklerini ve çeşitleri vardır.

Kilitli Yatar Otopark Direği (Tekli): 60 mm. Çapında, 2,5 mm. kalınlığında borudan 75 cm. yüksekliğinde imal edilmiştir. Boru işlendikten sonra galvaniz kaplanarak korozyona karşı mukavemeti arttırılmıştır. Daha sonra üzeri beyaz elektrostatik toz boya ile boyanarak gece görünmesini sağlamak için kırmızı 3M Scotchlite Reflective folyo yapıştırılmıştır.

Çalışması : Yere eğilmeye gerek kalmadan direğin üst kısmında bulunan kilit anahtar ile açıldığında direk yere yatırılır. Araç direk bu konumda iken üzerinden geçerekpark eder ve direk aracın altında yatık olarak durur. Araç park yerini terk ettiğinde direk yere eğilmeden üzerindeki pedal sayesinde yukarı kaldırıldığında otomatik olarak kilitlenir. Ayrıca anahtarla kilitlenmeye gerek kalmaz.

Montaj : Zeminin durumuna gore ya ankraj demiri ya da 2 adet çelik dübel yardımı ile montaj edilmektedir.

Ürünlerimiz Teknik Arızarala Karşı 2Yıl Garantilidir.
Digitech Güvenlik Sistemleri