06 Mayıs 2024, Pazartesi
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2008-04-27
İlan Tipi: Satım İlanı
Telefon: 0 226 353 35 70

Firmamız; “Endüstriyel Madde ve Malzeme İmalatı, Ticareti ve Mühendislik Hizmetleri” vermek amacıyla Yalova’da kurulmuş bir firmadır.

Standard üretim olarak; sıvı filtrasyonunda kullanılan çeşitli boy ve mikron süzme kapasitesinde Kartuş Filtreler üretmekteyiz.

Ayrıca, İleri teknoloji ürünleri olan; deniz suyundan tatlı su, proses suyu ve deiyonize su elde edilmesi, su ve kimyasal solüsyonların arıtımı, geri kazanımı, membran ve filtrasyon sistemleri konularında; proje, kurulum ve start-up hizmetleri vermekteyiz.

Ürün ve hizmetlerimizle ilgili olarak www.proses-tim.com adresinden gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.

Ürettiğimiz filtreleri, birçok büyük ve küçük ölçekli Sanayi Kuruluşu kullanmakta olup, filtrelerimizin kaliteli ve filtrasyon etkinliğinin yüksek olduğunu, ithal filtrelerden vazgeçerek filtrelerimizi tercih ettiklerini ifade etmektedirler.

Standard üretim tiplerimiz aşağıda sunulmuştur. Ayrıca; müşterilerimizin proses ihtiyaçlarına yönelik proje bazlı filtreler de üretilmektedir.

Filtre boyu : 9 ¾,10, 20 ve 30 inç (Normal ve Big filtre)
Süzme kapasitesi: 1, 5, 10, 15, 20, 25, 30, 50, 100 ... mikron
Filtre Gövdesi : Paslanmaz çelik veya %100 Polipropilen
Filtre Malzemesi: Filtrasyon teknolojisine uygun, özel olarak imal edilen, %100 doğal pamuk veya %100 polipropilen iplikler.

Fazla sayıda ve sürekli filtre alacak veya bayii konumundaki müşterilerimize, alacağı filtre sayısı dikkate alınarak belirli oranda indirim veya özel fiyat uygulaması yapılmaktadır.

Ürettiğimiz iplik sarma filtrelerde KDV oranı % 8, Melt-Blown ve diğer ithal filtrelerde % 18 olup, fiyatlara ilave edilecektir.

PROSES Ticaret, İmalat, Mühendislik (PROSES T.İ.M.)