19 Mayıs 2024, Pazar
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2009-11-10
İlan Tipi: Diğer İlanlar
Telefon: 0216 532 71 99

Cem Tercüme - Noter Yeminli Tercüme Bürosu Üsküdar

Her dilde metniniz uzman deneyimli tercümanlarımız tarafından noter yeminli tercüme edilir. Diploma, ehliyet, pasaport, transkript, ticari metin, hukuki metin, tıbbi metin, prospektüs, anlaşma, sözleşme, ticaret sicil gazetesi, vergi levhası ve daha birçok belgeyi zamanında kusursuz dilediğiniz dile tercüme ederiz. Fiyatlarımız piyasanın çok altındadır. Çünkü biz "Uygun fiyata kaliteli tercüme"yi kendimize ilke edindik. Tercüme edilecek metninizi faks, e-posta veya bizzat bize ulaştırabilirsiniz. Dilerseniz özel kurye hizmetimizle evraklarınızı sizden alır ve noter yeminli tercüme ettikten sonra size teslim ederiz. İngilizce, Almanca, Fransızca, Arapça ve Rusça dilleri başta olmak üzere yaklaşık 50 dünya dilinde metinlerinizi Kaliteli ve Hızlı tercüme ediyoruz.

Sözlü Tercümede Tercih Ediliyoruz...

Her dil ve konuda yeminli tercümanlar tarafından sözlü (ardil veya simultane) tercüme hizmeti veriyoruz. Şimdiye kadar birçok firma bizi tercih etti ve etmeye devam ediyor.
Ayrıca her dilde ve konuda yurtdışı yazışmalarınız ve işlemleriniz yapılır, danışmanlık hizmetleri verilir.
Yurtdışı iş görüşmeleriniz için telefonla tercüme hizmeti sunuyoruz. Bu özel hizmeti bir ayrıcalık olarak İlk bizimle yaşayın.
Ayrıca başta Almanca ve İngilizce olmak üzere çeşitli dillerde özel ya da küçük gruplara dil dersleri ve eğitimi verilir.
Yurt dışında çalışmış, emekli olmuş kişilerin yurtdışında çeşitli makamlarla yapacakları yazışmalar tarafımızca yapılır ve bu kişilerin düzenli olarak işleri takip edilir.
CEM NOTER YEMİNLİ TERCÜME