06 Mayıs 2024, Pazartesi
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2008-05-01
İlan Tipi: Satım İlanı
Telefon: 03123216065

YOĞUŞMALI KOMBİ ALAN HER TÜKETİCİYE
10 YIL CİHAZ GARANTİSİ
HER YIL ÜCRETSİZ YILLIK BAKIM
10 YIL SONUNDA MUADİLİ BİR
YOĞUŞMALI KOMBİ
BEDAVA !!!!

Yıllık 120 Euro veya her ay 10 Euro ödemeyi taahhüt eden tüketiciler ile Baymak arasında imzalanan sözleşmeye istinaden, sözleşmede geçen yükümlülüklerini yerine getiren TÜKETİCİLERİN YENİ ALDIKLARI YOĞUŞMALI KOMBİLERİNE her yıl ücretsiz bakım yapılacak ve 10 yılın sonunda tüketici satın almış olduğu yoğuşmalı kombiye muadil yeni bir kombi sahibi olacaktır.

Sözleşmeler internetten indirilebilecek, Baymak Bayilerinden kombi alımı sırasında veya Yetkili Servislerin kombiyi ilk çalıştırma sırasında sözleşme imzalayabileceklerdir.

DEĞERLİ TÜKETİCİMİZ,

1-)KÜRESEL ISINMA TEHTİDİ ALTINDAKİ DÜNYAMIZ;

Yoğuşmalı kombi kullandığımız zaman küresel ısınmaya sebebiyet veren NOx ve CO gibi sera gazlarının doğaya atılmasında %80-90 oranında azalma sağlanmaktadır.

2-)HER YIL %20 YE VARAN DAHA AZ DOĞALGAZ FATURASI;

Normal bir dairenin yıllık doğalgaz tüketimi yaklaşık 1500 YTL’ dir. 2005 yılında 0,297 YTL/m³ olan doğalgaz fiyatları 3 yıl içerisinde %70 oranında artmış ve 0,506 YTL/m³ olmuştur. Doğalgaz fiyatlarının sürekli yükseldiği bir ortamda yoğuşmalı kombiler ile %20 yakıt tasarrufu elde etmeniz sağlanmaktadır (Yaklaşık yıllık tasarruf 300 YTL).

3-)PERİYODİK BAKIM İLE SÜREKLİ KONFOR;

Yoğuşmalı kombinize Baymak yetkili servislerinin yapacağı hizmet ile kombinizi sorunsuz kullanabilirsiniz. Bu şekilde kombinize ihtiyaç duyduğunuz her an size hizmet etmesini sağlarsınız.

4-)CAN VE MAL GÜVENLİĞİ;

Kombinizin yakmak için kullandığı doğalgazın yanıcı ve patlayıcı özellikte bir gaz olduğu ve kombiden yakıldıktan sonra atılan halinin ise havayı kirleten özellikte olduğu unutulmamalıdır. Her yıl bakımları yapılan cihazınızı can ve mal güvenliğinizi koruyacak şekilde güvenle kullanabilirsiniz.

5-)KOMBİNİN YANMA AYARLARININ KORUNMASI;

Yoğuşmalı kombinizin her yıl yapılacak hava, gaz ayarları sayesinde doğalgazın cihaz içerisinde en verimli şekilde yanması sağlanacaktır. Periyodik bakım yapılmayan cihazlarda bu ayarların bozulması sebebi ile her yıl %5-8 arasında cihazın yakıt tüketimini arttırdığı unutulmamalıdır.

6-)BAYMAK SERVİS GÜVENCESİ;

Baymak satış sonrası hizmetler desteği ile tüm Türkiye sınırları içerisinde hızlı kaliteli ve kesintisiz servis hizmeti sizin yanınızda olacaktır.

7-)TÜRKİYE PAZARININ LİDERİNDEN ÜSTÜN TEKNOLOJİ;

Baymak yoğuşmalı kombi konusunda Türkiye pazarının açık ara lideri olup, en geniş ürün çeşitliliğine sahiptir. Premix yoğuşmalı kombilerindeki % 109,8 DIN 4702-T8 verimliliği ile en yüksek teknolojiye sahip olduğunu açıkça ilan etmektedir. Tüketicilerimiz en iyisini satın almaktadır…

VE TÜM BUNLARIN YANINDA 10 YIL SONUNDA SÖZLEŞME ŞARTLARINI YERİNE GETİREN HER TÜKETİCİ ÇEKİLİŞSİZ KURASIZ BEDAVA YOĞUŞMALI KOMBİ KAZANMAYA HAK KAZANACAKTIR.
BİÇER YAPI TESİSAT