05 Mayıs 2024, Pazar
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2010-01-10
İlan Tipi: Satım İlanı
Telefon: 542 203 56 20

Sac aksamı : Kasa kaanat 1.5 mm DKP sac olup ara sacı 1 mm gövdeye kaynaklıdır.Kanat içinde enlemesine 5 adet 20 x 40 x 1.5 mm destek profillleri kullanılmaktadsır.Kanat kalınlığı dıştan dışa 7.5 cm dir.Ayrıca metal kısmında eşik mermeri demiri kullanılmaktadır.Kanat içi profil araları ısıs ve ses yalıtımı için izocam döşenmiştir.Kasa 3 çeşit üretilmekte olup (Geçme kasa, Ayarlı kasa, Sabit kasa) şeklindedir.Kasa içlerinde ayarlı kasalarda kilit yerleri kapalı olup bütün kasa sistemlerinde kasa koruma demiri kullanılmaktadır.

MDF askamı : 10 mm iztenilen özellikte ve renkte arkalı önlü 2 adet MDF kullanılmakta alttan sürme şeklinde yerleştirilmektedir.Alt kısmı kapalıdır ve değişim olanağı sunulmuştur.

Kilit sistemi : Standartlarında 2 adet kilit kullanılmaktdaır.Alt kilit bilyalı barelli 5 anahtarlıdır.Monoblok kilit üst kısımda topuzlu barelli 3 anahtarlı kilitler kullanılmaktadır.İsteğe bağlı olarak değişkendir.

Aksesuar aksamı : Kullanılan aksesuarlar (Saten aksesuar) komple prinç malzemeden olup isteğe bağlı olarak değişkendir.(Hilal kol ve gizli emniyet kelepçesi içindedir)

Fitil askamı : Bu seride ki kapılarda ısı ve ses yalıtımı düşünülerek hem kasada hem kapıda ayrı ayrı fitil kullanılmıştır.Ayrıca isteğe bağlı olarak kasa altında eşik fitil uygulanmaktadır.

Menteşe pimi : Orka serilerindeki kapılarda ağırlşık ve denge düşünülüerek 3 adet 20 lik yağlanabilir bilyalı menteşe kullanılmaktadır.Ayrıca topşlamda 6 adet olamk üzere menteşe aralarına emniyet pimi konulmuştur.

Metal boya aksamı : Boyalarımız 220 derece elektro statik toz vboya olup dış etkenlere karşı dayanıklı polyester esaslı boyadır.İsteğe bağlı olarak değişik özelliklerde de boya kullanılmaktadır.

Paket aksamı : Ambalajlarımız kapı-kanat arasında aşınmayı engelleyici balonlu naylon kapı kasa üzerine strech naylon ve komple gidydirme balonlu naylon üzeri karton kullanılmaktadır.
onur çelikkapı