05 Mayıs 2024, Pazar
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2010-01-18
İlan Tipi: Bayilik İlanı
Telefon: 364 224 40 35

ADSL GELİRLERİNİZİ DOPİNG’LİYORUZ!

Siz değerli işletmecilerin ADSL gelirlerini arttırabilmek için yeni bir öneride bulunmak istiyoruz. Uzun süredir sahada yaşadığınız deneyimleri dikkate alarak; evrak ve modem ile uğraşmadan, sadece müşterinizi kampanya hakkında bilgilendirip satış gerçekleştirebileceğiniz alternatifimizi görüşlerinize sunuyoruz!

SİTEMİZE GİRİN, AŞAĞIDAKİ 4 BİLGİYİ KAYDEDİN, SATIŞI SONLANDIRIN! KALANINI BİZ HALLEDELİM!
Müşterinizden sadece 4 bilgi almanız yeterli olacaktır. Bu bilgiler:
o Müşterinin TC Kimlik Numarası,
o ADSL Aboneliği yapılacak sabit hat numarası,
o Bizim müşterinizi arayarak diğer bilgileri teyid etmemiz için kullanacağımız GSM İrtibat numarası ve
o Kampanya ve Tarife Seçimi.
Yapmanız gereken sadece bu kadar! Kalan tüm işlemleri merkezden biz yapacağız. İstemeniz durumunda müşteri bilgilerini girmeniz için gerekli alanlar da mevcuttur.
EVRAK YOK! MODEM TESLİMİ YOK! MÜŞTERİYİ GETİRİN KAZANIN!

Sizden gelen iş emirleri, bazen daha dükkânınızdan çıkmadan, müşteriniz aranılarak teyid edilecektir. Müşterinin sözlü teyidi sonrasında; kimlik bilgileri, sözleşme ve modem, UPS firması aracılığıyla müşteriye gönderilecektir. Modem teslimatı, sözleşmeler ve diğer dokümanlar müşteriden sorunsuz teslim alındığında prim hakedişi gerçekleşecektir.

Müşterinizi Modem talep etmesi durumunda, müşteriden:
- Kablolu için 24 ay süresince 2 TL
- Kablosuz modem için 24 ay süresince 3 TL
Alınır.
Müşterinizi Modem talep etmemesi durumunda:
- Modem ücreti bulunmamaktadır.
- Bu başvuruların daha hızlı olması amacıyla, isterseniz ekteki sözleşmeyi imzalatarak, müşterinizin kimlik fotokopisi ile birlike UPS aracılığı ile ÜCRETSİZ olarak bize gönderebilirsiniz. UPS Tel no: 444 00 33 ve Extra Destek Numarası: 0212 336 39 73

HER SONUÇLANAN 24 AY TAAHHÜTLÜ SATIŞINIZ İÇİN
KDV HARİÇ 30 TL!

İşleminizin ne aşamada olduğunu sistemimizden izleyebileceksiniz. Ayrıca sisteme ilk girdiğinizde, tamamlanmış satış adedini de size bir rapor halinde sunmaktayız. Ödemeler:
- İş Emri girilen ayı izleyen ayın son gününde, duyuru yapılır. Elimize sizlerden ulaşan faturaların ödemeleri, geliş gününe göre her hafta Pazartesi veya Perşembe günü ödenir.
- Müşteriler tarafından reddedilen, Müşterinin onayı beklenen, Müşterinin onaylamasına rağmen gönderdiğimiz evrakları imzalanmadığı veya imzalı evraklarında sorun olduğu anlaşılan İş Emir’lerine ödeme yapılmaz. Tüm bu İş Emirleri sistemden izlenebilmektedir.
Bu prim 1 Kasım 2009 ile 31 Aralık 2009 tarihileri arasında kadar geçerlidir. Modemsiz abonelikler için 20 TL ödenmektedir.

Bayi Paneli

http://millenicom.extradestek.com/


SİZE BÖLGENİZDE HİZMET VERİYORUZ!
Diğer benzeri önerilerde bulunan firmalardan farklı olarak, size bölgenizde hizmet vermekteyiz. Tüm sorunlarınızı çözecek ve sadece ADSL değil, diğer her türlü konuda size hizmet sunmaktan mutluluk duyacak bir bayimiz ile ortak çalışmanızı sağlayacağız. Prim alacaklarınızın ödenmesi dahil, her türlü işleminizi sorabileceğiniz ve destek alabileceğiniz bir organizasyon yapmaktayız.

BU FIRSATI KAÇIRMAYIN!

Lütfen; Bayi panelimize girmek için kullanacağınız E-mail adresinizi, Firma isminizi ve GSM numaranızı bize gönderin!
Sitemizden bayilik başvurusu yapabilirsiniz.
İletişim Adresimiz - info@legalbilgisayar.com

ozcan@legalbilgisayar.com

Web - www.legalbilgisayar.com


SORULARINIZ İÇİN 0364 224 40 35

ÖZCAN ÖZDEMİR
LEGAL BİLGİSAYAR – SELENSU VİDEO
GAZİ CAD. MALİYE 2. SOKAK 3/A
ÇORUM
Hayırlı ve bol kazançlar dileriz.
Saygılarımızla
Legal Bilgisayar