04 Mayıs 2024, Cumartesi
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2010-01-19
İlan Tipi: Satım İlanı
Telefon: 02126544090

Ürünümüzün Teknik Özellikleri..

Tezgah altı reverse osmosis cihazları, 5 kademeli filtrasyonu, 8 lt lik muhafaza tankı ve özel musluğu ile aileniz ve işletmeniz için adeta bir memba kaynağıdır.Şehir şebeke suları genellikle içme suyu standartlarını sağlarlar fakat.

Suda bulunan klor, çamur sızıntıları ve depolarımızdaki kirlilik nedeniyle hem tad olarak hem de psikolojik olarak içime uygun değildir. Tezgah altı RO sistemi ile mevcut şebeke suyunuzdaki deterjanlar, ağır metaller, kimyasal toksinler,radyoaktif partiküller, virüsler, mikroplar ve kansere yol açan diğer kirleticileri arıtarak siz ve çocuğunuz için güvenle içime uygun saf, temiz ve lezzetli içme suyu hazırlar.

Arıtılmış suyunuzu ister özel musluğundan kullanabilir, ister buzdolabınızın sebiline, buz makinanıza veya çay-kahve makinanıza hat çekebilirsiniz.

Filtreler Ve Görevleri..

1.Kademe Sediment Filtre..:



Sularda bulunan çözünmemiş katı maddelerin (tortu,kum,çamur vs.) oluşturduğu kirliliğe,bulanıklık denir..Bu maddelerin oluşturduğu kirliliği giderme,filtrasyon işlemi ile yapılmaktadır..Sediment filtresi,suyunuzda bulunabilecek partaküller,kir,tortu ve kum maddelerini filtrasyon ederek sudan ayrıştırır.

2.Kademe GAC Karbon Filtre..:



Suda bulunan bulanıklık,renk,koku,tat,klor ve klor bileşikleri,deterjan,petrol sanayi atıkları ve asbest gibi maddeler öncelikle insan sağlığına zararlı olup,suyu içilmez ve kullanılmaz hale getirir..Bu zararlı maddelerin sudan uzaklaştırılmasında GAC karbonun adsorbsiyon (akışkan moneküllerin katı yüzeylere takılması) özelliğinden yararlanılır.


3.Kademe Aktif Karbon Filtre..:



GAC Karbon ile aynı özelliklere sahip olan aktif karbon filtre,sudaki kimyasal atık,petrol sanayi atıkları,asbest gibi maddeler ile birlikte membran ömrü için önemli etkenlerden olan klor ve klor bileşenlerini ikinci bir filtrasyon ile minimuma indirmede kullanılır.

4.Kademe Membran (R/O) Filtre..:

Filtrasyon sisteminin genel adınıda alan Reverse Osmos filtreler arasındaki en önemli görevi üstlenmiştir..Reverse Osmos,farklı iyon değişimlerine sahip olan ve aralarında bir yarı geçirgen membran bulunan iki çözeltinin ozmotik basınç vasıtasıyla iyon değişimlerinin eşitlenmesi olayıdır.Hassas membran Filtre Ters Osmos yöntemi ile ozmotik basınçtan daha büyük bir basınç uygulandığında yarı geçirgen olan ve içinde 5 Angostrom boyutunda delikler bulunan membran sadece saf suyu geçirirken bakterileri,pirojenler,organik maddeler,katı maddeler,erimiş tuzlar,nitrit,alüminyum ve ağır metalleri tutar.

5.Kademe Post Karbon Tatlandırıcı Filtre..:

Makinamızdaki bu son filtre,sahip olduğu coconat özelliği ile suyunuza tat vererek suyunuzu dengeler içimi hoş,lezzetli bir hale getirir.
www.zamanyolu.com.tr
www.watertime.com.tr
www.suariticisi.com
water time
watertime
tezgah altı su arıtma cihazı
tezgahaltı su arıtma sistemi
ZAMANYOLU GROUP