04 Mayıs 2024, Cumartesi
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2010-01-26
İlan Tipi: Diğer İlanlar
Telefon: 0212 434 04 04

Beyaz Eşya Klima Kombi Servisi, İstanbul Avrupa&Anadolu Yakasında Her Marka Beyaz Eşya Klima Kombi Servisi Olarak Hizmet vermekte olan İstanbulun En Büyük Beyaz Eşya Klima Kombi Servisidir.
İSTANBUL TEKNİK Servis sektöründe bir ilk olan aynı gün Servis hizmetini sunmaktayız..11 yılı aşkın servis tecrübemizle Anadolu yakasında yetmişi aşkın servis bölgesiyle sizlere daha iyi hizmet etmek amacıyla kurulmuş servisimiz Merkez Servis,Anlayışıyla çağrılarınızı bir merkezde toparlayıp size en yakın Servisi biz, Sizin istediğiniz saatler arasında yönlendirmekteyiz. Beyaz Eşya Servisimizde Klima, Kombi, Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi,Doğalgaz Sobası,Siplit Klima, Kaset Tip klima,Pencere Tipi Klima, Buzdolabı,Şohben,Fırın
Küçük ev aletleri Tamiratı Bakımı Onarımı ve hertürlü Arızası İtina ile yapılmaktadır. Ve Degişen Parçalarımız Orjinal Olup Bir Yıl Garantilidir.
Klimanızda arıza oluşduğunda ilk bakmanız gereken kumunda dan yaz kış ayarı ve termostat derecesi olmalıdır. Düzeltmeniz halinde arıza devam ediyorsa tek yapmanız gereken bizi aramanız olacaktır.
Çamaşır Makineniz Çalışmıyorsa ilk bakmanız gereken Makinenizin Bağlı bulunduğu pirizde elektrik varmı, sonrasında açma kapama tuşu aktifmi, yada ön kapak kapalımı, Düzeltmeniz halinde arıza devam ediyorsa tek yapmanız gereken bizi aramanız olacaktır.
Bulaşık Makineniz Çalışmıyorsa ilk bakmanız gereken Makinenizin Bağlı bulunduğu pirizde elektrik varmı, sonrasında açma kapama tuşu aktifmi, yada ön kapak kapalımı, Düzeltmeniz halinde arıza devam ediyorsa tek yapmanız gereken bizi aramanız olacaktır.
Kombiniz Çalışmıyorsa öncelikle bakmanız gereken yer gaz vanası açıkmı kombinizde yeterli su varmı kombinizin şarteli açıkmı, Düzeltmeniz halinde arıza devam ediyorsa tek yapmanız gereken bizi aramanız olacaktır.Beyaz Eşya Klimalarınızda oluşan arızalarda kendi can güvenliğiniz için öncelikle fişi pirizden çekiniz, profosyenel yardım için konusunda uzman geniş kadromuzdan İstanbul Anadolu Yakasın da Bizlere ulaşacanız telefon numaramızdan yardım alabilirsiniz.
Sizlere Daha İyi Servis Hizmeti Verebilmemiz için çalışan Müşterilerimizin Gün içerisinde müsait olmamalarından dolayı biz TATİL günleri dahil 7 / 24 Çalışmaktayız, Servis Hizmetlerimizin aksamaması için yoğunluk olduğunda lütfen bir önceki gün.
RANDEVU ALINIZ . 0530 931 07 01
İSTANBUL BEYAZ EŞYA SERVİS