09 Mayıs 2024, Perşembe
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2008-05-04
İlan Tipi: Alım İlanı
Telefon: 903422150195

Bigbag kelime anlamı olarak FIBC (Flexible Intermediate Bulk Container) (Büyük-Orta hacimde dökme yüklerin taşınmasında esnek çözümler olarak çevrilebilir) ile aynı anlamı taşımaktadır. Bu tanımla bile yola çıkıldığında kuru ve dökme yük taşıması için her tür ihtiyaca cevap verebilecek bir ürünle karşı karşıya olduğumuzu anlarız.
Bigbag kullanımı, sağladığı avantajlar sayesinde kuru dökme yük taşınmasında, depolamada ve stoklamada gün geçtikçe daha yoğun şekilde kullanılmaktadır. Özellikle hızlı doldurma ve boşaltma süreleri oldukça cazip imkanlar sunmaktadır.
1000 kg’dan 2500 kg’a kadar taşıma kapasitesi ile, depolamada üst üste konulabilmesi, konteynır ve tır yüklemelerindeki düşük emek gücü gerekmesi sebebiyle diğer taşıma alternatiflerine göre ucuz maliyetli olması bigbag kullanımını en mantıklı seçenek haline getirmektedir
Eska Plastik Sanayi Tic.Ştd.Şti olarak 1996 yılından beri Gaziantep te bigbag ile ilgili faaliyet göstermekteyiz. Başlangıçtan bu yana değişmeyen Şirket Felsefemizin sürekliliği sayesinde dünya çapında 19 ülkeye ihracat ve yurtiçinde 250 nin üzerinde müşteriye satış yapmış bulunmanın gururunu yaşamaktayız. Eska Bigbag olarak gereken kurumsal yapılanmamızı tamamlamış olup, pazarlama (yurtiçi - yurtdışı), planlama, satın alma, üretim ve sevkiyat birimleri tam ve etkin bir koordinasyonla çalışmaktadır. Firmamız ve bigbaglerimiz hakkında bazı özelliklerimizi belirtmek gerekirse;
ES1 : Alt Kapalı Üst Açık Bigbag
ES2 : Alt Baca Üst Açık Big Beg
ES3 : Alt Kapalı Üst Baca Bikbek
ES4 : Alt Baca Üst Etek Big Bag
ES5 : Alt Kapalı Üst Etek Fibc Bag
ES6 : Alt Baca Üst Baca Jumbo bag
Big bag ürünleri
Her zaman müşterinin haklılığı ve en önemli değer olduğu göz önünde tutularak, müşteri beklentileri ilk seferde ve tam olarak karşılanmalıdır. Müşteriye gönderilecek her ürün dürüst bir şekilde ve her bir ürün başlı başına özel bir iş olarak üretilmelidir.
hızlı teslimat
ESKA BIGBAG CUVAL FIBC