07 Mayıs 2024, Salı
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2010-02-26
İlan Tipi: Diğer İlanlar
Telefon: 312 478 69 10

Ankara evden eve nakliyat firmaları arasında hizmet vermekte olan Başkent Nakliyat, Ankara Nakliyat firması olarak 1993 senesinde kurucumuz Mustafa Meral`in Ankara Dikmen bölgesinde ilk şubesini açmasıyla sektöre adımını atmıştır. Nakliyat sektöründe uzun bir geçmişi ve güvenilir bir kalite anlayışına sahip olan Başkent Nakliyat, nakliye sektöründe hep öncü olmasını bilmiştir.

Nakliyat hizmetinde önce kalite anlayışıyla ve müşteri merkezli çalışma prensibiyle sizlerin güvenini kazanmış ve bir Ankara nakliyat firması için örnek olmasını bilmiştir.Evden eve nakliyattan, ofisten ofise nakliyata; Banka taşımacılığından fuar taşımacılığına kadar birçok alanda hizmet vermeye başlayan Başkent nakliyat, Ankara evden eve nakliyat sektöründe hak ettiği yeri almasını bilmiştir.

Ankara evden eve nakliyat sektöründe ve diğer hizmet alanlarında çağın gereklerine göre hareket eden ve sürekli araç filosunu genişleten firmamız, Ankara gibi tekknoloji ile iç içe bir şehrimizde sizler için daha kaliteli hizmet arayışında olmaktan vazgeçmemiştir.



Vermekte Olduğumuz Temel Hizmetler

Ankara Nakliyat
Depolama


Paketleme

Asansörlü Taşımacılık

Piyano Taşımacılığı

Antika Eşya Taşımacılığı


İletişim: 0312 481 85 13 - 0312 478 69 10 - 0532 336 45 43
Ankara da Evden Eve Nakliyat Nasıl olur Nasıl Tasınır?

Başkent Nakliyat Eşyalarınıza En Az Sizin Kadar Değer Vermektedir ve bu doğrultuda eşyalarınızı şu şekilde taşınmaktadır... Ankara ili sınırları içerisinde verdiğimiz nakliye hizmeti ve şehirler arası nakliyat hizmetlerimizde aynı işlemler uygulanmaktadır...
Ankara Baskent Nakliyat