28 Nisan 2024, Pazar
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2010-03-21
İlan Tipi: Satım İlanı
Telefon: 0212-4225742

Artık Ayaklarınız Üşümeyecek!
Yemek yaparken veya bulaşık yıkarken tezgah önünde uzun süre durulduğunda ayakların üşümesi çok sık rastlanan bir durumdur.

Bastığınız zemin soğuk olduğunda oda sıcaklığının arttırılması hiç bir fayda sağlamaz fakat yakıt giderlerinin anormal derecede yükselmesine sebep olur.

Ayak üşütmesi herkes için hastalık sebebidir. Özellikle hanımlarda ayak üşütmesi ilerleyen dönemlerde ciddi rahatsızlıklara sebep olur.

Diğer taraftan mutfakta çalışırken bir yandan ocağın yanması, diğer taraftan yapılan faaliyet sonucu vücut ısısının artması nedeniyle çoğu kez kaloriferi çalıştırmaya gerek olmayacaktır. Bir faydası olmadığı halde ayaklar üşüdüğü sürece insanlar kaloriferi çalıştırmakta ve yakıt giderlerini arttırmaktadır.

ALSU Yerden Isıtma Panelleri tezgah önünde uzun süre durduğunuz yerde ayaklarınızın üşümesini engelleyerek hem sağlığınızı koruyacak hem konfor sağlayacak hem de tasarruf etmenize neden olacaktır.

Sınır termostatlı, aşırı ısınma korumalı ve güç kontrol ünitelidir. Güç kontrol ünitesiyle mevsim durumuna göre dilediğiniz sıcaklığı kolayca ayarlayabilirsiniz.

Isıtıcı alüminyum malzemeden yapılmış ve mat eloksal uygulanmıştır. Sağlam yapısı sayesinde darbelerden çarpmalardan etkilenmez. Su dökülmelerine karşı korunmuştur. (Ancak suya daldırılarak kullanılamaz!) . Dekoratif ve estetiktir. Hafif olduğu için kolayca yerini değiştirebilirsiniz.
ALSU Elektrikli Aletler San ve Tic Ltd Şti