04 Mayıs 2024, Cumartesi
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2010-04-01
İlan Tipi: Satım İlanı
Telefon: 212 572 87 26

Araç Takip / Filo Yönetim Sistemi

Her türlü hareketli aracı , sabit ve hareketli diğer nesneleri ve hatta insanları GPS uyduları ve GSM şebekeleri üzerinden gerçek zamanlı olarak takip etmek için geliştirilmiş bir ileri teknoloji.

Sistem, takip edilen aracın konumunun yanı sıra hız, rota takibi, yakıt miktarı, kapı ve alarm konumu, araç içi sıcaklık gibi araç veya üzerindeki yük yada canlı ile ilgili ihtiyaç duyulabilecek pek çok başka bilgiyi de aynı anda sunabilmektedir.

PHOENİX Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemi 2008 yılı içerisinde 3 Araç Çalınma Vakasını Mutlu Sonla Bitirdi
Edirne faliyet gösteren Mustafa Yaslı Oto Kiralama`nın aracı İstanbul Zeytinburnun`da parçalanmadan önce PHOENİX Araç Takip Sistemince bulundu...

Sistemin çalışması için takip edilecek olan araca, ihtiyaca uygun konfigüre edilmiş bir uydu iletişim seti monte edilmektedir. Kullanıcılar, sistemin işletmeye alınmasından sonra araç ile ilgili bilgileri internet üzerinden veya modem ve telefon hatları yolu ile bilgisayardan yada direkt cep telefonları ile takip edebilmekte, acil uyarı mesajları alabilmekte, araç üzerindeki sistemi programlayabilmekte, acil durumlarda yada ihtiyaç halinde araç sürücüsü ile veya sistemde tanımlanmış diğer noktalar ile sesli yada kısa mesajlı iletişim kurabilmektedir.

Dijital ısı sensörü ile periyodik bakım ve kalibrasyon ihtiyacına son!
Soğuk/Sıcak taşıma gerektiren sevkiyatlar boyunca sıcaklığı merkezden izleyebilirsiniz.
PHOENİXLABS İNTERNET HİZMETLERİ YAZILIM VE MÜHENDİSLİK