06 Mayıs 2024, Pazartesi
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2010-04-12
İlan Tipi: Satım İlanı
Telefon: 05322157905

Türkiye`de ilk kez Ortadoğu`nun en büyük pazarı olan ve en yüksek ticari işbirliğimiz bulunan ülkelerden birisi olan Suudi Arabistan`da sanal ofis hizmetimiz başlamıştır.

Ortadoğu`nun en prestijli ülkesi olan Suudi Arabistan`da kullanacağınız adresinizle hem bu ülke hemde tüm Ortadoğu coğrafyasında oldukça ekonomik koşullarla ciddi bir prestij elde edeceksiniz.

Türkiye`de yerleşik Suudi Arabistan ve bölge ülkeleri ile ilgili çalışma yapmak isteyen şirket veya şahıslar için risksiz ve oldukça ekonomik koşullarla çalışma yapma imkanı sağlayan sistemimiz sayesinde
ciddi bir avantaj elde edebileceksiniz.

Ortadoğu Ticaret Ajansı olarak profesyonel kadromuz ile Körfez ülkeleri ve Suriye başta olmak üzere 13 Ortadoğu ülkesiyle ilgili ticari işbirliği , pazarlama , tanıtım faaliyetleri , pazar araştırması ve danışmanlık gibi geniş bir alanda sonuç odaklı çözümler üretmekteyiz.Sizde bölge ülkeleriyle ilgili yapmayı düşündüğünüz tüm çalışmalarla ilgili üretebileceğimiz çözümler için lütfen bize ulaşın.

Sanal Ofis Hizmeti İçeriği :

ADRES , TELEFON VE FAKS HİZMETİ : Kartvizitinizde ve iletişim bilgilerinizde kullanabileceğiniz saygın bir Ortadoğu adresi.Sadece firmanıza özel telefon ve arayanlarınıza firma isminizle cevap verilmesi.

SEKRETERLİK HİZMETİ: Adınıza gönderilen mektuplar ve fakslar istediğiniz adrese iletilecektir.Telefonlarınız çok iyi derecede Arapça ve İngilizce bilen sekreteriniz tarafından cevaplanacaktır.Tüm aramalar tarafınıza e-posta ile bildirilecektir.

TOPLANTI HİZMETİ : Dilerseniz ofisinizde saatlik 50 USD karşılığı toplantı düzenleyebilir ve iş bağlantılarınızla ilgili yüz yüze görüşme yapabilirsiniz.

RANDEVU ORGANİZASYONU : Ziyaretlerinizle ilgili her türlü randevu organizasyonu , konaklama , rehberlik ve tercümanlık gibi ihtiyaçlarınız üyelerimize özel ekonomik koşullarla profesyonelce karşılayabilirsiniz.


Sanal Ofis hizmetimizi 3 aydan başlayarak dilediğiniz sürece aylık yanlızca 500 USD karşılığında yararlanabilirsiniz.Daha detaylı bilgi için www.ortadoguticaret.com adresinden web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
Ortadoğu Ticaret Ajansı