05 Mayıs 2024, Pazar
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2010-04-18
İlan Tipi: Satım İlanı
Telefon: 05073391799

Hp 5500 Plotter Satış , Hp Designjet 5500 Plotter Satışı 0507-3391799

HP İŞ ORTAĞINDAN 2012/2 KAMPANYASI !! İÇ MEKÂN DİJİTAL 152 CM BASKI ENİ, DÜŞÜK MALİYET, HIZLI BİR İN-DOOR PLOTTER MAKİNESİ !!!
30 KASIM 2013’A KADAR SATIŞ FİYATI SORUNUZ $ + KDV’DİR. KURULUM, TESLİMAT, İÇ MEKAN BASKI MAKİNESİ OLMAYAN FİRMA KALMASIN !! SINIFININ EN MÜKEMMEL MALİYETİ EN DÜŞÜK POSTER, AFİŞ MAKİNESİDİR.

KISA BİR SÜRE İÇİNDİR

Geniş formatlı baskı ihtiyaçlarınız için, bu yüksek üretkenlikli çözüm sayesinde, mükemmel görüntüler yaratabilirsiniz. Genel Bakış ; Geniş formatlı baskı ihtiyaçlarınızı karşılayan bu yüksek üretkenlikli çözüm; gerçek üretim hızı, eşsiz fotoğraf kalitesinde renkli görüntüler ve güvenilir performans sunar. Ayrıca, iş akışını basitleştirir ve baskının başında durma gereğini azaltır.

Özellikler ; HP Designjet 5500 serisi ile, profesyonel, satışa hazır, geniş formatlı belgeleri en yüksek hızda, çabuk ve verimli bir şekilde üretebilirsiniz. Yeni üretim baskı modları ve PostScript desteği, tutarlı bir şekilde yüksek üretkenlik elde etmeyi kolaylaştırır.

Zengin, renkli fotoğraf görüntüleri ile muhteşem sonuçlar. Özel olarak formüle edilmiş mürekkepler ve altı renk mürekkepli HP Renk Katmanlama Teknolojisi, kesintisiz tonlar ve yumuşak renk geçişleri verir. Otomatik kapalı devre renk ayarı, birbirini izleyen baskıların tutarlı olmasını sağlar. Doğrudan PDF ve TIFF baskı yolu gibi akıllı baskı çözümleri, iş akışını kolaylaştırır ve başında durma gereğini azaltır; yeni Web dosyası sunucusu çoklu platform ortamlarında kolay bağlanabilirlik sunar. >>> Satın Almak İsterseniz Plotter Satış Servis hizmetlerinin özel fiyatı SORUNUZ $ + Kdv 2 yıl garanti Ücretsiz yerine Teslimat.

Copyright © 2008–2012 R.D Anfomak ®

www.plottersatis.com ® Msn Destek hattı: plottersatis1@hotmail.com 7/24 Cep Tel: 0507–339 17 99 – 0535–2107644, Ramazan DEMİR, Hp Türkiye Satış Müdürü, Bilgilerinden Firmamıza Ulaşabilirsiniz.

TÜRKİYE YETKİLİ HP PLOTTER OZALİT MAKİNE KAĞIT SATIŞ VE HP DESİGNJET TEKNİK SERVİSİ, Hp 5500 Plotter makinesi, Ankara Hp Plotter 5500 Servisi, Hp designjet 5500 Tamiri, designjet yedek Parça, designjet sarf Malzeme, designjet Servisi, Hp 5500 Plotter Belt, Hp 5500 designjet servisi, Hp designjet 5500 Plotter Servisi, Hp designjet 5500 Tamiri, Hp Ariza Danisma, Hp Ariza Sorma, Plotter Servisi, Plotter Bakımı, Ploter Servis Satis, Ankara Hp Plotter Teknik Servisi, Ankara Hp Ploter Teknik Servisi, Ankara Desingjet Servisi, Ankara Plotter Satisi, Ankara Plotter Fiyati, Ankara Plotter Fiyatlari, Ploter Fiyatlari, Plotter makinalari, Hp Plotter Makinalari Ucuz Fiyat Taksit, Mürekkep Kartus Sarf Malzeme, Hp Yedek Parça, Bond ve kaplamali kagit, bond kaplamali kalin kaplamali çok kalin kaplamali fotograf kagidi, saten parlak yari parlak mat teknik kagit, yari saydam bond parsömen film yari saydam mat kendinden yapiskanli ve Vinil poliproplen vinil, Rulo Otomatik Kagit kesme, 6 kartus siyah kirmizi sari mavi kirmizi satışı ve servisi. Renkli color Print Makineleri Teknik Kağıt Satış ve Servisi, Baskı kafa kartuşu, Hp 5000 - 5500 plotter dj-print dolum kartuş, hp baskı makinaları, iç mekan dijital baskı kumaşı satış, 137cm plotter kağıdı, 150 lik dış mekan baskı makinesi, 2.el plotter satan firmalar, 60 inç plotter iç ve dış mekan satışları, a0 büyük baskı yapan yazıcılar, a0 plotter hızlı baskı, branda plotter, dijital baskı makinesi fiyatları, hp 2 el plotter, hp designjet 5000 5500 boya, hp kartuş fiyatları, hp plotter kampanya, ploter renkli hızlı, uv baskı makinaları, ankara plotter clear kartuş, Tutak Ozalit Proje Makineleri Teknik Kağıt Satış ve Servisi, AKSARAY YETKİLİ HP OZALİT MAKİNE KAĞIT SATIŞ VE TEKNİK SERVİSİ, Ağaçören Ozalit Proje Makineleri Teknik Kağıt Satış ve Servisi, Eskil Ozalit Proje Makineleri Teknik Kağıt Satış ve Servisi, Hp designjet ailesinin hızlı partnerlerinden, Çok Uygun Fiyat ve ödeme seçenekleri.
Plotter Satışı, Plankopya Satışı ve Teknik Servisi