05 Mayıs 2024, Pazar
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2010-04-18
İlan Tipi: Satım İlanı
Telefon: 05073391799

Hp 510 Plotter Satış Servis , HP Designjet 510 Plotter Satış Servis 0507-3391799 - 0535-2107644

Geniş Format Profesyonel Yazıcılar : Büyük Formatlı Teknik Çalışma Grubu/Kişisel Yazıcıları, HP`nin en ekonomik bağımsız yazıcısıyla geniş format CAD çizimlerini kolayca basın.

Genel Bakış ; HP`nin küçük stüdyolar için en ekonomik bağımsız yazıcısı olan yeni HP Designjet 510 Yazıcı serisi, işyerinizde geniş biçimdeki CAD çizimlerini yazdırmanızı sağlar. Hassas çizgi ve mükemmel görüntü kalitesiyle yüksek etkili sonuçlara hızlı ve kolayca ulaşın.

daha çok denetime sahip olun. HP`nin en ekonomik bağımsız yazıcısı ayrıca, A1-sized belgeler için 55 saniyeye kadar hızlı baskı hızları ve kolay HP-GL/2 doğrudan baskı sunar. Müşterilerinizi yüksek kaliteli, profesyonel görünümlü çıktılar ile etkileyin: Bu yazıcının 2400 x 1200 optimize edilmiş dpi çözünürlüğü keskin ayrıntı, hassas çizgiler ve yüksek doğruluk sağlar. 160 MB bellekle karmaşık dosyaları kolayca işleyin ve HP-GL/2 (160 mb) desteğinin keyfini çıkarın. HP, işyerinizde yüksek kalitede teknik CAD baskıları yapmanızı kolay ve ekonomik kılar. 28-ml ve 69-ml HP mürekkep kartuşu seçimi, ihtiyaçlarınıza uygun ekonomik baskı sağlar. Basit kontrol paneliyle kullanım çok kolaydır.

Kullanılan kağıdlar ; Ciltli ve kaplı, teknik, film, fotografik, prova, kendinden yapışkanlı, afiş ve işaret, kanvas ve Diğer tüm Hp Rulo Kâğıtları kullanır. HP Designjet 510 Yazıcı, yazıcı sehpası ve ortam kutusu, mil, yazıcı kafası (4x 1 renk), tanıtım mürekkep kartuşları (x4), hızlı başvuru kılavuzu, kurulum posteri, belge ve sürücü CD`si, müşteri hizmetleri kılavuzu, güç kablosu ; Satın Almak İsterseniz Plotter Satış Servis hizmetlerinin özel fiyatı 3.000 $ + Kdv 2 yıl garanti Ücretsiz yerine (Kargo) Teslimat Kolaylığımız vardır.

Copyright © 2008–2012 R.D Anfomak ®

www.plottersatis.com ® Msn Destek hattı: plottersatis1@hotmail.com 7/24 Cep Tel: 0507–339 17 99 – 0535–2107644, Ramazan DEMİR, Hp Türkiye Satış Müdürü, Bilgilerinden Firmamıza Ulaşabilirsiniz.

TÜRKİYE HP PLOTTER OZALİT MAKİNE KAĞID SATIŞ VE HP DESİGNJET TEKNİK SERVİSİ, Hp 510 Plotter Makineleri ile ; Barajlar, Gökdelenler, Kıyı Yapıları, Köprüler, Sanat Yapıları, Spor Yapıları, Ulaştırma Yapıları, İç Mimarlık, Mimarlık, Peyzaj Mimarlığı, Rölöve ve Restorasyon, Şehir Bölge Planlama, 3D Studio Max, ArchiCAD, Allplan, IdeCAD Mimari, Revit, Akışkanlar Mekaniği, Betonarme, Betonarme Sistem Tasarımı, Bilgisayar Programlama, Bitirme Ödevleri-Tezler, Çelik Yapılar, Hidroloji, Hidromekanik, İstatistik, İş Hukuku, Malzeme Bilgisi-Yapı Malzemeleri, Matematik, Mekanik (Statik-Dinamik), Plotter satiş, Plotter fiyat, iç mekan baskı makinesı, plotter ikinci el, a1 rulo designjet 510, hp 510 plotter, hp 510 yazıcı, hp designjet + a0 + a1, hp plotter teknik servisi satışı, inşaat mühendisleri için plotter, plotter kağit satiş Ankara, renkli plotter satış, çizici kağıtları satışı, designjet plotter makineleri orijinal kağıt çeşitleri Türkiye geneli toptan satış bayiliği. İvrindi Ozalit Proje Makineleri Teknik Kağıt Satış ve Servisi, Kepsut Ozalit Proje Makineleri Teknik Kağıt Satış ve Servisi, Manyas Ozalit Proje Makineleri Teknik Kağıt Satış ve Servisi, Marmara Ozalit Proje Makineleri Teknik Kağıt Satış ve Servisi, Savaştepe Ozalit Proje Makineleri Teknik Kağıt Satış ve Servisi, Sındırgı Ozalit Proje Makineleri Teknik Kağıt Satış ve Servisi, Susurluk Ozalit Proje Makineleri Teknik Kağıt Satış ve Servisi, BARTIN HP OZALİT MAKİNE KAĞIT YETKİLİ SATIŞ VE TEKNİK SERVİSİ, Amasra Ozalit Proje Makineleri Teknik Kağıt Satış ve Servisi, Kurcaşile Ozalit Proje Makineleri Teknik Kağıt Satış ve Servisidir. Hp A4, A3 Gramajlı Renkli Fotokopi, Faks, Yazıcı, Plotter, Proje çizimleri çıktıları daha net ve temiz olarak alınır.
Plotter Satışı, Plankopya Satışı ve Teknik Servisi