30 Nisan 2024, Salı
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2010-05-04
İlan Tipi: Diğer İlanlar
Telefon: 03243289924

ERDEMELLER IRAK KIBRIS TÜRKİYE DAHILI KOMPLE ve PARSİYEL NAKLİYE

1997 yılında bir karayolu taşımacılık firması olarak kurulan ERDEMELLER NAKLİYAT Ulus. Taş.Turz.San.İnşaat.Tic. Gümr. Petrol Ürünleri İthalat İhracat Ltd. Şti. hızla değişen ve gelişen lojistik dünyasının gereklerini önceden tespit ederek ve bu gelişmelere göre sürekli olarak kendisini geliştirip yeniden yapılandırarak .Uluslararası standartlarda bir "GLOBAL LOJİSTİK" şirketi haline gelmiştir. ERDEMELLER NAKLİYAT, bireysel ve kurumsal gelişim için sonsuz fırsatlar sunan "değişimi" hiç durmayan bir süreç olarak benimsemiştir. ERDEMELLER NAKLİYAT, müşteriye özel taşıma hizmeti verebilen, zengin ve deneyimli kadrosuyla müşteri memnuniyetini en yüksek seviyede tutmayı başarabilen, yaptığı başarılı projelerle ve müşterilerine sunduğu çeşitli hizmetlerle sektörde adını duyurmayı başarmış ve hızlı büyüme sürecine her geçen gün yeniliklerini ekleyerek yoluna emin adımlarla devam etmeyi bilen güçlü bir firma haline gelmiştir.

Türkiye ve uluslararası pazarda çok uluslu birçok firmaya lojistik hizmet sağlayan ERDEMELLER NAKLYAT Mersinde 2 Irak`ta 2 olmak üzere toplam 10 bin m2 kapalı,20 bin m2 açık alana sahip 4 depo ve antrepoyla müşterilerine bu sahalarda aktarma, depolama, paketleme, elleçleme, yükleme ve boşaltma hizmetlerini verebilmektedir.

ERDEMELLER Türkiye ve uluslar arası organizasyonu, MERSİN`de bulunan Merkez Ofis yönetimindeki İstanbul, Zaho (IRAK) ofisleri ile birlikte tüm operasyonlarını başarılı bir şekilde yönetmektedir.
ERDEMELLER bundan önce olduğu gibi bundan sonrada müşteri memnuniyeti ve firma kültürü haline gelmiş kalite politikalarıyla siz müşterilerine en iyi hizmeti vermeye devam edecektir.
Gümrüklü malların sevkiyatınd.***UND*** Global temnatımızla.Sorunsuz Hızlı güvenli taşımalarda yanınızdayız.

MERSİN-ADANA-ANKARA-İSTANBUL KARGO & AMBARI


ERDEMELLER YURT İÇİ AMBAR,KARGO ve KOMPLE TAŞIMACILIK.ŞEHİRLERARASI SEVKIYATLARIMIZDA HIZLI GÜVENLİ SORUNSUZ BIR HİZMETLE KENDISİNDEN BAŞKA KENDINE RAKIP TANIMAYAN.MÜŞTERİ MEMNUNIYETINI ÖN PLANDA TUTARAK HİZMETTE SINIR TANIMIYORUZ.ŞEHİRLERARASI ve ULUSLARARASI KOMPLE ve PARÇALI TAŞIMACILIK VE KARGO AMBAR İŞİYLE.TÜRKIYENIN HER YERINDEN KIBRISA ve TÜRKİYEDEKİ HER ŞEHIRE PARÇA ve KOMPLE YÜKLEM YAPMAKTADIR.
MERSİNDE ve İSTANBULDAKİ DEPOLARIMIZLA.TÜRYENİN HER YERINE NAKLİYE HİZMETİ VERMEKTEYİZ.
KENDİ ÖZMAL ARAÇLARIMIZLA ADRESTEN ALIP ADRESE TESLİMAT YAPMAKTAYIZ.
ÖZEL MALARINIZA ÖZEL EXSPERES ARAÇLARIMIZ ÖZELDIZAYNLI KASA VE YÜKSEK MODEL ARACLARLA ÜZTÜN HİZMET VERMEKTEYİZ.

GLOBAL **UND** TEMİNATIMIZLA.GÜMRÜKTEKİ MALARIN GÜMRÜKTE SORUNSUZ ve MEVZUATA UYGUN TAŞIMALARDA İŞLEMLERİNİZ HIZLI ve GÜVENLİ OLMAKTADIR.....

EMİNELLERDE GÜVENLİ TECRÜBELİ HİZMET..!
ERDEMELLER NAKLİYAT MERSİN ŞUBE İSTANBUL