30 Nisan 2024, Salı
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2010-05-05
İlan Tipi: Diğer İlanlar
Telefon: 2324225954

Anlayarak Hızlı Okuma

Anlayarak Hızlı Okuma tüm dünyada geçerliliği kabul edilmiş bir bilimi ve sanatı vardır. Okuma ve öğrenme ile ilgili ne düşündüğünüz, ne hissettiğiniz ve geliştirmek için ne yapmanız gerektiği bu tekniklerin birer parçasıdır.

Bir yolu da bu konuda gelişime olan isteğinizin ve değişme arzunuzun ne kadar kuvvetli olduğudur. Bu düşünce ve duygular olması gerektiği gibi yapılandırılmadığı sürece Hızlı Okuma ile ilgili gerekli gelişimi kaydetmekte güçlük yaşayabilirsiniz. Bu alanların en iyi şekilde dengelenmesi halinde “Anlayarak Hızlı Okuma” kursu size bu becerileri kazandırmanın yanı sıra gelişime olan isteğinizi ve inancınızı da arttıracak ve yaşam kalitenizin yükselmesinde size yardımcı olacaktır.

Türkiye’nin “NLP” ve “Anlayarak Hızlı Okuma Teknikleri” konusunda lider uzmanı tarafından tasarlanmış bu kurs; sizi çok daha kısa sürede okuyup anlayabilen, kısıtlı olan zamanlarınızı istediklerinizi öğrenerek değerlendirmenize imkan veren, değişim ve gelişim konusunda daha istekli ve bunlara paralel olarak yaşam kalitesi yükselmiş bir bireye dönüştürecektir.

Bu eğitimle kitap okumanın sizin için bir külfete dönüşmesinden kurtulun ve zamanınızı çok daha verimli kullanmayı öğrenin.

Nasıl Öğreneceksiniz?

• Okuma ihtiyaçlarınızın belirlenmesi ve bu doğrultuda beklentilerinizin saptanması
• Dünya genelinde kabul gören tekniklerle hayatınıza ve çevrenize kalite katmak
• Kendiniz ve kişisel gelişiminiz için kazanan bir psikoloji oluşturun
• Okuma ile ilgili inanç ve kalıplarınızı belirlemek ve bunları değiştirmeyi öğrenmek

“Anlayarak Hızlı Okuma” eğitimini tam olarak ne için istediğinizi bilin ve bu gelişim süreci için kendinize değer verin, böylece gelişim süreciniz ölçülebilir ve geliştirilebilir olacaktır.

Okuma ve anlama ile ilgili ihtiyaçlarınızı gözlemleyin, atacağınız adımlar ve izleyeceğiniz yol ihtiyaçlarınızı yansıtabilir.

Eğitim süresince NLP tekniklerinin uzmanlarımız tarafından ustaca kullanılmasıyla motivasyonunuzun üst düzeye çıkartılması ve olumsuz inanç kalıplarınızın değiştirilmesinin tadını çıkartabilirsiniz.

Neler Kazanacaksınız?

• Kitap okumak sizin için bir külfet ve zaman kaybı olmaktan çıkabilir.
• Okuma konusundaki olumsuz inançlarınızın değişmesiyle okumaktan ve kendinize değer katmaktan keyif alabilirsiniz.
• Kendini geliştirmenin, gereksiz zaman kayıplarının önüne geçmeye çalışmaktan daha eğlenceli olduğunu fark etmek.

Bir şeyler okurken beyninizin hayal kurmasının önüne geçerek okuma etkinliğini daha verimli ve eğlenceli hale getirmek.

Kimler Katılmalı?

Yoğun iş temposundan dolayı kendini geliştirmeye zaman ayıramamaktan yakınan, kitap okuma ile ilgili gereken düzeyde olmadığını düşünen, sınavlarda soruları yetiştiremediğinden yakınan, yaşam kalitesini arttırmak isteyen fakat nereden başlayacağı konusunda bir fikir sahibi olmayan herkes için fayda sağlayacak bir deneyimdir. Yoğun tempoda çalışan üst düzey yöneticiler, müdürler, şirket çalışanları; sınavlara hazırlanan öğrenciler; hayatına pozitif değer katmak isteyen herkes katılabilir. Okuma ve anlama konusunda kendisini geliştirmek, kişisel gelişimine yatırım yapmak, zamanını daha etkin ve verimli kullanmak isteyen herkes için uygundur.

Anlayarak Hızlı Okuma Eğitimi - 24 Saat

Eğitim Detayları:
* Eğitim İsmi: İzmir Anlayarak Hızlı Okuma Eğitimi

* Eğitmen: Cemal KONDU.( Kişisel VE KURUMSALGelişim Uzmanı)

* Eğitimin süresi: 24 saattir. 5 haftalık zaman diliminde programın tamamlanması uygundur. (Eğitimlerimiz %25 teorik, %75 pratik uygulamalardan oluşmaktadır.)

* Bu programda okuyucunun mevcut okuma alışkanlıklarını belirleyip, anlayarak okuma hızını en az 3 kat köklü bir şekilde arttırmayı % 100 GARANTİ VERİLMEKTEDİR! Eğitimin temel hedefi anlama, dikkat, odaklanma, konsantrasyon en etkin şekilde gelişmeyi hedeflemektedir. Bu çalışmanın sonunda verimli ve etkin bir okuyucu olacağınızın garantisi verilmektedir.

SAYGIN NLP & DANISMANLIK
IZMIR DEKI NLP ANLAyarak HIZLI OKUMA SEMINERLERI IÇIN
AYRINTILI BILGI:
SAYGIN NLP DANISMANLIK
Kibris Sehitleri No: 30 Daire: 11 Alsancak - Izmir
Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224

Sitelerimiz:
www.sayginnlp.com – www.cemalkondu.com -
www.sinavkocu.com – www.kesfetkendini.com
www.kocluk.gen.tr, www.nlpteknikleri.com

iletişim;sayginnlp@gmail.com
İzmir Hızlı Okuma, Hızlı Okuma İzmir, İzmir Anlayarak Hızlı Okuma, Hızlı Okuma Eğitimi İzmir, İzmir hızlı okuma kursları, hızlı okuma kursları İzmir, Hızlı Okuma Teknikleri İzmir, İzmir Hızlı Okuma Sertifika, Hızlı Okuma Eğitmeni İzmir, Hızlı Okuma Egzersizleri İzmir ve Hızlı Okuma Teknikleriyle ilgili tüm bilgileri buradan takip edebilirisiniz.
Saygın Özel Danışmanlık