28 Nisan 2024, Pazar
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2010-05-16
İlan Tipi: Alım İlanı
Telefon: 02126161744

FL-WebSite! Orta kullanıcı etkileşimli, Web Site Paketidir.

Yüksek miktarda HTML sayfası veya belgeyi bile rahatça yönetmenize imkan sağlayacak kolay kullanımlı bir kullanıcı arayüzü içerir.

FL-WebSite! Size site yönetiminin kolay ve rahatlığını sunyor ve kimseye ihtiyac duymadan kendi sitenizi yönetmenize imkan sağlıyor.

Sisteminin tamamı için çok fazla internet ve bilgisayar bilmeyen kişilere yönelik kullanım kolaylığı ile FL-WebSite! bir web sitesini her yönüyle kişiselleştirmenize olanak sağlar.

Pratik içerik yönetimi ile şirketinizin Portföyünü müşterilerinizle paylaşabileceksiniz.

FL-WebSite! Sitenize içerik eklerken anahtar kelimeler oluşturabilir ve Google.com`un arama motorlarına kolayca kayıt ederek sitenizin daha çabuk yayılmasını sağlayabilirsiniz.

Yeni müşterilerinize aktif bir şekilde ulaşmanın yanı sıra şirketinizin kurumsal yönden de geliş olduğunu gösterecektir.

Yeni bir altyapı, baştan aşağı yenilenmiş taban ve oldukça aktif bir geliştirme takımı yeni nesil içerik yönetim sistemini ayağınıza getiriyor.

İster deneyimli kullanıcı, ister yeni başlayan bir yabancı olun FL-WebSite! sizi bir adım ileriye götürebilir.

Webde Özgürlük`mü düşünüyorsunuz? FL-WebSite`sini düşünün!
FL - WEBSİTE İLE KENDİ SİTENİZİ YÖNETİRSİNİZ!

Şahsınıza veya Şirketinize özel bir web siteniz hala yokmu? Öyle bir web sitesi düşünün ki Hem fiyat konusunda sizi üzmeyecek, Hemde sahsınızın veya şirketinizin güncel, etkileşimli, aktif, bir web sitesi olacak.

Ayrıca kimseye ihtiyaç duymadan artık sitenizin kontrolü sizin elinizde olacak.

FreeLine Reklam Ekibi olarak FL-WebSite isimli web paketini sahsi veya şirketler için özellikle oluşturdurk. Web siteniz güncel oldukça firmanızın kurumsal kimliğide artar. siteniz üzerinden yeni ziyaretçiler, yeni müşteriler edinmenizi sağlar.

Etkileşimli bir web sitesi sayesinde siteniz sürekli güncel olur ve müşterilerinize anında yenilikleri duyurabilirsiniz.
>>> FL-WebSite`yi Şimdi İncelemek İçin Tıklayın <<<
FL-WebSite paketmizin bazı özelliklerini sıralayalım.
Başlık Özelliklerini İncelemek İçin Başlıklara Tıklayın....!

Site Tema Özelliği ( Sahsi veya Firma Kimliğinize Uygun Temaları Önceden isteğinize göre ayarlıyoruz ve Siz Dilediğiniz Zaman Anında Yönetim Panelinizden Değiştiriyorsunuz. )

Gelişmiş Ürün Listeleme ( FL-WebSite`nizde Sahsi veya ürün içeriği, yada farklı içerikleri Resimli listeletme özelliğidir. )

Gelişmiş Resim Galerileri ( Sitenizde 5 Farklı animasyonlu Sınırsız resim ekleme özellikli Resim Galeri Özelliği. )

FL Pro Arama ( Sitenizin arama motoru ile site içi ve site dışı aramaları çok basitçe yapablirsiniz. Site ziyaretçilerinin de kullanabileceği site araması araba buttonu olmadan yazılan kelimeyi anın da aramaya başlar ve en çok tıklanan popüler kelimelerden listelemeye başlar. )

Paylaş Özelliği ( Site ziyaretçileriniz sitenizdeki beğendiği içeriği tek tuş ile paylaşabilirler.. )

Aktif İletişim Formu ( Sitenizi Ziyaret eden aktif kullanıcıların telefon, fax, e-mail, adres bilgilerinizi görüntülemenin yanı sıra sitenizin iletişim sayfasından anın da size e-mail yollaması oldukça etkileyici ve kolaylık sağlayan bir unsurdur. Ayrıca Google.com ün Harita özelliği de iletişim sayfanızda yer alır.)

FL Referans Logoları ( Finanız bünyesindeki referans markalarınızı slayt şov şeklinde sunan bu modül ile sitenizde istediğiniz kadar referans firma logo resimlerini yayınlayabilirsiniz. )

Hava Durumu Özelliği ( Sitenizde www.meteor.gov.tr`den otomotik güncellenen Hava Tahmin raporu modülü sayesinde ziyaretçilerinize anında güncel hava tahmin bilgilerini verirsiniz. )

FL Kayan Resimler Slayt Show ( FL Resim Slayt Show Görüldüğü üzre ürün, Mekan, Malzeme, Gibi Tanıtımını yapmak istediğiniz Resimleri arka arkaya slayt göstermeye yarar. )

Anasayfa`da Tanıtım Resimleri ( FL-WebSite Anasayfa`da Firmanızın Tanıtım resimlerini otomotik olarak Slayt yayınlama Özelliği. )

Online Ziyaretçiler Modülü ( Sitenize Gelen Aktif Ziyaretçileri FL-Business ile anında görüntüleyebileceksiniz. Sitenizin sağ kısmında bulunan Kimler Çeririm içi Modülü Sitenizde oan kaç ziyaretçi bulunduğunu gösterir. )

Menüler ve Açılır Menüler ( Normal ve Açılır Menü Modül Özellikleri sayesinde istediğiniz kadar menü öğesini alt başlıklarda toplayabilir, çeşitli kategorilere bölebilirsiniz. Ayrıca sitenize istediğiniz zaman Yeni Sayfalar ekleyebilir, ve Yeni menü düğmeleri oluşturabilirsiniz. Üstelik Sınırsız...)

Duyuru ve Kampanyalar ( FL-WebSite`nizde Firmanızın Duyuruları veya Kampanyalı Ürünlerini Farklı, ilgi çekici biçimde site ziyaretçilerinize sunarsınız. )

Dövis Kuru Bilgileri ( Döviz kuru Modülü sayesinde T.C. Merkez Bankasından Otomotik olarak güncelenen döviz kuru bilgileri sitenizde. )

Aktif İletişim Formu ( Site ziyaretçileriniz iletişim forumunu kullanarak size anında e-mail gönderebilecekler. üstelik sitenize üye olma gibi bir zorunluluğuda yok. )

En Çok İncelenen İçerikler ( FL-WebSite`nizde site ziyaretçilerinizin hangi içerikleri en çok izlediğini kontrol edebilme özelliği sunar )

Aktif Anketler ( Dilediğiniz zaman dilediğiniz kadar Anket oluşturabilirsiniz. )

Site Yönetim Paneli ( Yukardaki özellikleri Kolayca Düzenleyebileceğiniz Size Özel Site Yönetim Paneli. )

FL-WebSite PAKET İÇİNDEKİLER:

1 Adet Domain İsim Tescil. Örnek: www.firmaisminiz.com veya .net

250 MB Host Alanı (Sitenizin Barındırma Alanı)

Firmaya Özel E-Posta Adresleri: Örnek: // info@firmaisminiz.com info@firmaisminiz.com Bu e-posta adresini spambotlara karşı korumak için JavaScript desteğini açmalısınız Bu e-posta adresini spambotlara karşı korumak için JavaScript desteğini açmalısınız info@firmaisminiz.com info@firmaisminiz.com Bu e-posta adresini spambotlara karşı korumak için JavaScript desteğini açmalısınız Bu e-posta adresini spambotlara karşı korumak için JavaScript desteğini açmalısınız Bu e-posta adresini spambotlara karşı korumak için JavaScript desteğini açmalısınız // Bu e-posta adresini spambotlara karşı korumak için JavaScript desteğini açmalısınız // ` ); document.write( addy45413 ); document.write( `` ); //--> Bu e-posta adresini spambotlara karşı korumak için JavaScript desteğini açmalısınız veya .net

Sınırsız Site Sayfası Anasayfa / Hakkımızda / İletişim Bilgileri vb. vb.

FL-WebSite

Size Özel Yönetim Paneli
Ve Daha Birçok Özellik FL- WebSite Paketinde.

30 Nisan 2010 Tarihine Kadar
Tüm Bu Özellikler Sadece 349 TL

( Kampanya Sınırlı Sayıdadır. )

FL-WebSite Kullanan Bir Referans Site: www.dayangida.com
FL-WebSite`yi İncelemek için Tıklayın...
Şimdi Şipariş vermek için Tıklayın...

Unutmadan:
Web Site Yaptırıcağınız Yere Bu Özellikleri Mutlaka Sorun ve Bizim Site Paketimiz ile Kıyaslayın!
acilweb web tasarım hizmetleri