06 Mayıs 2024, Pazartesi
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2010-06-22
İlan Tipi: Diğer İlanlar
Telefon: 0332 3206831

Firmamızın amacı , sizlere hızlı , güvenli , kaliteli hizmet vererek faydalı olabilmek , güvenilir , prensipli çalışmalarımız ile hafriyat sektörünün öncülüğünü devam ettirebilmektir.
Amacımız kısa zamanda müşterinin çözümlerini üretmek. Her türlü hafriyat işleriniz yapılırken müşteri memnuniyeti bilincini ön planda tutarak işlerimizin teslimatını güven içinde yapmaktayız...
İnşaat sektörünün vazgeçilmezi olan hafriyat ve yıkım işlerinin hızlı ve komplike bir şekilde yapılması için makine parkını, çağımıza uygun olarak yeni ve son model makinelerle geliştirmiş ekseriyetinde hizmet ağını sadece KONYA içinde değil, çevre illere kadar yayarak hizmet etmeye devam etmiştir
Piyasada sağladığı üstün başarılar ve sistemli olarak çalışmanın neticesinde; hizmet ağını genişletmek, makine parkını büyütmek, müşterileri için daha ulaşılabilir ve iş bitirici görüntüsünü korumaktadır.
Her türlü altyapı, atık su ve yağmur suyu kanalları, içme suyu, sert peyzaj, zemin kaplamaları projelendirme ve uygulamaları, kanalizasyon ıslahı, kanalizasyon yeniliği, pis su rabit bağlantısı, mahalle, site, bina bazlı uygulamalar.
KONYA OSKAR KANALİZASYON BACA HALI TIKANIK VE TEMİZLEME SEVİSİ TEL:0332 320 68 31