06 Mayıs 2024, Pazartesi
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2010-07-21
İlan Tipi: Satım İlanı
Telefon: 0216 307 70 00

Bullet Express Trio Harika Mutfak Robotu Bullet Express Juicer Meyve Suyu Sıkacağı Hediyeli
Bullet Express Trio www.binbirmarka.com.tr stoklarında sipariş hattı: 0216 307 70 00

Yemek hazırlarken doğrama, dilemleme en çok zaman alan bölümdür. Bullet express trio ile kısa zamanda yemek hazırlayabilirsiniz. En zor yemekleri bile 8 dakikada pişirmeye hazır hale getirebilirsiniz.



Bullet Express Trio`nun kaliteli keskin bıçakları 400 W motor gücü ile hızlı bir şekilde doğrama veya dilimleme yapmanızı sağlar.


Bullet Express Trio Nasıl Çalışır?

Bullet Express seti ile gelen Meal Maker Express aparatı her türlü sebze, meyve, et ve peyniri yalnızca birkaç saniyede doğrayıp dilimlemek için özel bir bıçak diskidir.



Dilimleme için yapmanız gereken bıçak diskini yukarı bakacak şekilde Meal Maker Express’in içine yerleştirmektir. Doğrama işleri içinse bıçak diski aşağı dönük olarak yerleştirilmelidir. Bıçak yerleşiminden sonra dilimlenip doğranmasını istediğiniz yiyecekleri iticiyi kullanarak Meal Maker Express tüpüne yerleştirin. Malzemelerinizin toplanacağı kase ya da tavayı ayarladığınızda işiniz bitmiş olacak.


Bullet Express Trio`nun Avantajları Nelerdir?
• Bullet Express Trio ile yalnızca 8 dakikada yemek hazırlayabilirsiniz.
• Bullet Express Trio ile dilimleme, doğrama, rendeleme, karıştırma ya da sıkma işlemleri sadece birkaç saniyede yapabilirsiniz.
• Bullet Express Trio İstenilen ebatta kaplarla birlikte kullanılabilir.
• Bullet Express Trio süper hızlı ve güçlü bir doğrayıcıdır
• Bullet Express Trionun Parçaları bulaşık makinesinde yıkanabilir



Bullet Express Trio Setin İçerisindekiler Ne İşe Yarar?

Bullet Express Meal Maker:
Bu eşsiz başlığın rendeleri sayesinde çeşitli sebze ve meyveleri dilimleyebilir, salata ve peynirinizi ince şeritler halinde rende yapabilirsiniz. böylece salata ve meyveleriniz istediğiniz şekilde ve düzgünce kesilmiş olacaktır. bullet express

Bullet Express ile kızartmalık ya da garnitür sebzeler, harika görünümlü salatalar, ayrıca pizza için gerekli tüm malzemeleri rende ve dilimleyicisini kullanarak saniyeler içerisinde hazırlayabilirsiniz. En önemli özelliklerinden biri de, ağızlı başlığı sayesinde direkt olarak servis tabağına dolmasını sağlayarak zamandan kazandırmaktadır. Dilimlemek için ayrı kapları kirletmenize gerek kalmaz. Hızlı ve pratiktir.

Bullet Express ile artık el rendelerinden ya da kesme tahtalarından kurtulmak elinizde. Tüm yapacağınız bu eşsiz ürünü fişe takmak olacak, gerisini Bullet Express yapacaktır. Hem tezgahınız kirlenmeyecek hem de yorulmayacaksınız.

Bullet Express Meal Mixer:

Bullet Express in diğer parçası olan Meal Mixer sayesinde karıştırma ya da buz kırma, kıyma gibi işlevleri yerine getirmektedir. Bullet Express in çok yönlü doğrayıcı ataçmanı, bitkilerden, sert peynir ve ete kadar birçok değişik yiyeceği doğrayabilir. Bullet Express sayesinde efor sarf etmeden krema hazırlamanız, yumurta akı çırpmanız, tatlılar hazırlamanız mümkün.

Bullet Express ile donmuş yiyecekleri parçalayabilir, içinde su oranı yüksek olan gıdaları (çorba, meyve, yoğurt gibi) karıştırıp püre haline getirebilirsiniz. Ayrıca Bullet Express, meyve, yoğurt gibi gıdaları karıştırırken bol köpük elde etmenizi sağlar.

Bullet Express in en çok kullanıldığı yerlerden biri de bebek maması hazırlamaktır. Pişmiş veya çiğ gıdaları püre kıvamına getirir.Ev mayonezi yapımında büyük kolaylık sağlar. Bullet Express i çorba, kokteyl ve sos yapımında da kullanabilirsiniz.

Durun daha bitmedi Bullet Express Trio Siparişinizi Hemen Şimdi Vermeniz Halinde Piyasa Değeri 150 TL Olan Orijinal Bullet Express Juicer’a da birbirmarka.com.tr güvencesiyle ücretsiz sahip olabileceksiniz… Bullet express juiser ile katı meyve ve sebzelerin bile suyunu sıkabilirsiniz. Sağlıklı yaşamak için taze meyve ve sebze tüketmeye gayret etmeliyiz.

Bullet Express Juicer Katı Meyve ve Sebze Suyu Sıkacağının Özellikleri Nelerdir?

Bu mükemmel aletin en büyük özelliği, piyasada ayrı ayrı cihazlar olarak satılan ürünlerin tamamına tek seferde sahip olmanız.
Bullet Express Juicer ile tüm katı sebze ve meyvelerin suyunu sıkabileceksiniz. Lezzetli ve sağlıklı doğal meyve ve sebze suları hazırlayabilirsiniz.

Bullet Express ile püre kıvamında salata sosları ya da püreler de hazırlamak artık çok kolay. Bullet Express ile meyvelerin dışında havuç, pancar, patates, ıspanak, kereviz, kabak, salatalık, maydanoz gibi sebzelerin de suları hazırlanabilmektedir.


Meal Maker Express aparatı, karıştırma, sallama, kıyma ve buz kırma gibi birçok farklı işlem için kullanılabilecek bir doğrayıcı / karıştırıcı bıçağına da sahiptir.

Ekmek ya da pizzalar için karışım ve malzeme hazırlama işlerinde ise yassı bıçak diski kullanılabilir. İstediğiniz bıçak türünü ayarladıktan sonra tek yapmanız gereken yiyecek ya da karışımı Meal Mixer haznesine koymak. Sıkma ünitesini kullanmadan önce en az 10 saniye süresince boş olarak çalıştırın ve ardından sıkılmasını istediğiniz meyve ya da sebzeleri iticiyi kullanarak hazneye yerleştirin. Ne isterseniz isteyin, birkaç saniye içinde hazır olacak.


Bullet express ile daha az zaman içinde ve son derece keskin bıçakları sayesinde mükemmel şekilde meyve, sebze ve etlerinizi doğrayabilir, buzlarınızı kolayca kırabilirsiniz.

Kullanımı çok kolay ve pratiktir, dizaynı itibariyle doğradığınız gıdaları direk salata tabağına, tencereye ya da tavaya koyabilirsiniz.


Ekmek Yapmak İçin Hamur Yoğurma Makinesine mi İhtiyacınız Var?

Bullet Express Trio aldığınızda aynı zamanda ekmek hamuru yapma makinesine de sahip olacaksınız.

Bullet Express Trio ile ekmek hamuru, kek hamuru, krep, pizza ve tatlı karışımlarını da Bullet Express ile hazırlayabilirsiniz.

Bullet Express Trionun en güzel özelliklerinden biriside bulaşık makinesinde yıkanabilir olmasıdır.

Brüt ağırlığı 8 kg.


Bullet Express Trio`nun Avantajları Nelerdir?
• Bullet Express Trio ile yalnızca 8 dakikada çeşit çeşit yemekler hazırlayabilirsiniz.
• Bullet Eşpress Trio ile dilimleme, doğrama, rendeleme, karıştırma ya da sıkma işlemleri sadece birkaç saniyede yapabilirsiniz
• Bullet Express Trio ile fazla kap kirletmenize gerek yoktur. doğradıklarnızı nereye koymak isterseniz sadece o kabı kullanmanız yeterlidir.

• Bullet Express Trio Süper hızlı ve güçlü bir motoro ve keskn bıçıklara sahiptir
• Bullet Express Trionun Bulaşık makinesinde yıkanabilir hazneleri vardır
bullet express trio magic bullet-binbirmarka.com.tr

Öğün Maker Express eki dilimleme ve sebzelerin çeşitli parçalama, meyve, et ve peynir sadece saniyeler içinde bir dilimleyici / parçalayıcı disk bıçak kullanır. dilim için, Yemek Maker ekinde dilimleyici / parçalayıcı disk bıçak, yön yukarı (Şekil 1A) yerleştirin. parçalamak için, aşağı (Şekil 1B) Yemek Maker ekinde dilimleyici / parçalayıcı disk bıçak, yön yer. Bir kez istenen bıçak, küçük yiyecek itici ve gıda ile besleyici tüp içinde Yemek Maker ekinde yer gıda parçalanmış veya yaprak ve sonbahar kase içine edilecektir var. emek Mikser Express eki / karıştırıcı (split level) bıçak ve karıştırma, harmanlama,,, kurşun hızında buz kırma vb kıyma kesme de dahil olmak üzere bir dizi fonksiyona için kullanılabilecek bir düz bıçaklı bir helikopter kullanır. Yemek Mikser ekinde bıçak veya mix gıda, yer chopper / karıştırıcı (split düzey pirzola) için. ezme veya doughing, Yemek Mikser ekinde düz bıçak yer için. Yemek Mikser içinde Siz Yemek Mikser ekinde istenen bıçak var, yerde yemek kase ve gıda işleme başlayın.

Motor Base ortak mekanizma olduğu yetkileri diğer bileşenleri. Emniyet Kelepçeleri Motor Base güvenle ameliyat sırasında yerde diğer bileşenleri tutun.
Not: Güvenlik Kelepçe düzgün ve meşgul olduğu sürece güvenli bir çalışma kase kapağında kilitli birim çalışmayacaktır.

Öğün Maker Express eki dilimleme ve sebzelerin çeşitli parçalama, meyve, et ve peynir sadece saniyeler içinde kullanılır.

Yemek Mikser Express eki karıştırma, harmanlama,,, kurşun hızında buz kırma vb kıyma kesme de dahil olmak üzere çeşitli işlevleri de kullanılır.

Bullet Express Kullanım Kılavuzu Bullet Express makine için uygun kullanım, güvenlik ve bakım açıklar.
Binbirmarka Sanal Mağazacılık