28 Nisan 2024, Pazar
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2010-08-12
İlan Tipi: Satım İlanı
Telefon: 0046768117799

Mobil telefon ve internet üzerinden online sipariş alabileceğiniz, “SmSorder” Sizlerle!

SmSorder tek site içerisinde hem online yemek siparişi verilebilinen hem de online rezervasyon ve paket servis imkanı sağlayan, haftanın 7/24 saatin de tek bir sms ya da internet üzerinden anında sipariş alabilmenizi sağlayan dünya’nın ilk ve tek iki yönlü ( SMS-WEB ) ´ tabanlı online yemek sipariş sistemidir.
Milyonlarca müşterinin bir tıklama yada bir sms ile siparişlerini anında firmanıza ulaştırmasını sağlayan sistem , sipariş bürokrasisini sıfıra indirir. Yanlış ve eksik sipariş alimi , eksik adres ve teslimat bilgileri ve telefon siparişlerinde yaşanan gecikme ve zaman kaybından kaynaklı hataları ortadan kaldırır.


Sistem gelen tüm sipariş taleplerini manuel ya da otomatik olarak anında sms göndererek cevaplar. Müşterilerinizi bilgisayar başında bekletmez. İnternet üzerinden gelen siparişlerde müşterilerine sms atarak teslimat bilgisi verir.
Smsorder işletmenizi internet ,bilgisayar ,yazıcı,modem,kablo,panel,kartuş vb.. yüksek maliyetli cihazların kurulumundan kurtardığı gibi , yer işkalı ve kötü görüntüye neden olan bu cihazların ek masraflardan da tamamen kurtarır. İnternet ve Elektrik kesintilerinden etkilenmez. Sistemin tamamı tek bir cihazdan oluşur. Dahili yazıcı ve bataryasi bulunur. Gsm- Gprs-Gsm sms ile haberleşir.
SmSorder yazıcı küçük, taşınabilir, bağımsız, mobil bir aygıt olarak, kısa sms alma gönderme ve otomatik olarak cevaplama özelliği ile Restaurantlar için tasarlanmış tek başına bir sipariş takip sistemidir .
Müşterilerinizin yolda, otobüste, metroda hatta sokakta yürürken dahi bir sms ile sipariş verebilmelerini sağlayan sistem, gelen siparişleri %100 güvenli ve hızlı bir şekilde sisteme ulaştırır.
SMS PRINTER