28 Nisan 2024, Pazar
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2010-08-23
İlan Tipi: Satım İlanı
Telefon: 05324149335

WORLD BAZA BAZA İMALATI TOPTAN BAZA

Baza imalatı , Kumaş döşemeli baza , deri döşemeli baza , Baza Fiyatları , Toptan baza , Parakende Baza

Yatak odalarının günümüzde nekadar önemli bir yer olduğunu söylemeye gerek yok.
Artık evler yapılırken yatak odalarının diğer odalardan daha büyük olmasına özen gösteriliyor. Tabiki evi sonradan yaptıramayacak olanlar ise yatak odalarını genişletmen için farklı çözümlere baş vuruyolar.

Evet bazalar


Yatak odaları için tasarlanan tek ve çift kişilik bazalı yataklar geniş sandık kısımları ile adeta evinizdeki deponuz gibidir .
Yastığınızı, yorganınızı ve kullanmadığınız eşyalarınızı saklamanız için ideal bir ortam yaratan bazalı yataklar her dekorasyona uyum sağlayacak çizgide ve tarzda üretiliyor.

Bazalı yataklar ile yatak odalarınız şık bir görünüm kazanırken, fonksiyonel olma özelliği ile kullanmadığınız eşyalarınızı göz önünden kaldırır.



Öğrenci Yurtları , Misafirhaneler , Oteller, Toptan Mobilya Satıcıları,Büyük AVM ler en uygun fiyatlarla A sınıfı kaliteli sandıklı lüks bazalarımızdan numune isteyiniz kalitemizi gördükten sonra ihtiyacınız olanı sipariş ediniz

Student Loans, Guesthouses, Hotels, Wholesale Furniture Dealers, Great Mall of class A quality at reasonable prices coffer s most luxurious sometimes ask for samples of our quality of your order after seeing what you need.


www.worldbaza.tr.gg

bazasatis_ahmet@hotmail.com
WORLD BAZA BAZA İMALATI