28 Nisan 2024, Pazar
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2010-08-27
İlan Tipi: Diğer İlanlar
Telefon: 226 8123360

Çalışma Prensiplerimiz
TEK KİŞİ DEĞİL, EKİP RUHUYLA ÇALIŞIYORUZ.

Bitkisel Üretim Projeleri: Bitki Yetiştirme Tekniği Uzmanı koordinatörlüğünde; toprak yönetimi, bitki besleme, sulama, hastalık-zararlı yönetimi ve tarım ekonomisi uzmanlarının işbirliği ile projelendirilir. Yatırımcıya yerli ve yabancı kaynaklardan finans sağlanır. Uzmanların danışmanlığında Anahtar teslim bahçe ve seralar tesis edilir. 3 yıl boyunca işletmedeki teknik elemanlara ve işçilere teorik ve uygulamalı eğitimler verilir. Sonrası, kritik dönemlerde uzmanların yönlendirmeleri şeklinde devam eder.


Hayvansal Üretim Projeleri: Hayvan yetiştirme Uzmanı koordinatörlüğünde, hayvan besleme, hayvan sağlığı, çayır mera yem bitkileri uzmanları işbirliği ile projelendirilir. Anahtar Teslim(Ahırların yapılması, makine parkının oluşturulması, süt sağım ünitesi, rasyon hazırlama, bilgisayarlı sürü yönetim sistemi) Hayvancılık İşletmeleri Tesis Edilir. Yurtiçi ve Yurtdışından Hayvan temin edilir.

ENTEGRE Tarım Turizm projeleri: Multidisiplinlerin bir araya geldiği uzman kadro oluşturulur. Ön fizibilite, projelendirme, finans sağlama, bütçelendirme, planlama, uygulama, izleme ve değerlendirme karlılık ile sonuçlandırılır.

AB Projeleri: Yatırımcının Mali ve Sosyal yönü incelenir. Proje konusu AB uzmanları görüşüne sunulur. Projeye uygun AB Teklif Çağrıları Belirlenir. Yurtdışından Proje Ortakları sağlanır. Projeler 9 kişilik Uzman ekip tarafından hazırlanır. Yatırımcı için en uygun teklif çağrılarına sunulur. Proje uygulama süresinde hizmetimiz devam eder.

KONVANSİYONEL TARIM, ORGANİK TARIM, İYİ TARIM UYGULAMALARI ve SÜRDÜRÜLEBİLİR TARIM KONUSUNDA ÖZGÜN PROJELER ÜRETMEK, FİNANS SAĞLAMAK VE UYGULAMAK BİZİM İŞİMİZ.

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİNE İNANMADIĞIMIZ PROJELERİ KABUL ETMİYORUZ.

BİLİME İNANMAYAN, EMEĞE SAYGI DUYMAYAN, KİŞİ, KURUM VE KURULUŞLARLA ÇALIŞMIYORUZ.

ORGANİK GRUP YATIRIMLARI