02 Mayıs 2024, Perşembe
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2010-09-07
İlan Tipi: Alım İlanı
Telefon: 0312 3603998

PERFUME STORE
PS PERFUME

Geniş ürün pörtföyü ile açık parfüm sektöründe yerini alan perfume store sizlere en iyi-en güzel ve en kaliteliyi ulaştırma hedefi ile sektöründe yerini aldı.
Perfume store yetişmiş uzman kadrosu ve güler yüzlü personeli ve üstün teknoloji ekipmanları ile sağlık bakanlığı ve IFRA (uluslar arası koku birliğinin) getirmiş olduğu kriterlere harfiyen uyarak, müşterilerine kaliteyi ucuza taşıyan örnek firma olmanın verdiği mutluluğu yaşamaktadır.
Kurulduğu günden bugüne yenilikçi ruhu, satış öncesi ve sonrası ve günümüz hizmet sektörünün vazgeçilmez ilkesi olan MMİ (Müşteri Memnuniyet İlkesi) biz Perfume Store ailesinin pusulası olduğunu hatırlatır ürünlerimizi iyi günlerde kullanmanızı dileriz.
Perfume store

Kozmetik sektörüne gereken ihtiyaçlar doğrultusunda yeni bir pazar payı oluşturan Perfume Store bu sektörde siz değerli müşterilerini de unutmayarak sizlerinde kazanması için franchise sistemi ile kendine iş ortakları aramaktadır. Franchise sistemimizden yararlanarak sizde bayi ağımıza katılabilir, sizde düşük sermaye, küçük yatırımlar ile büyük kazançlar elde edebilirsiniz.
PS PERFUME STORE ANKARA Açık Parfüm bayiliği