28 Nisan 2024, Pazar
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2010-10-30
İlan Tipi: Bayilik İlanı
Telefon: 05073391799

Plottersatis.com Ankara plankopya kartuş kagıt mürekkep Plotter Satış
Ankara Dijital Baskı Makineleri Satış ve Teknik Servis Firması olarak, Hizmet felsefemizi 1981 Yılından bu yana “Her Zaman Kalite” , “Zamanında Hizmet” , “Gününde Teknik Servis” , Anlayışı çerçevesinde geliştirdik. Bu anlayış doğrultusunda, yönetimden insan kaynaklarına, makine parkurundan teknolojiye kadar üretim sürecinin tüm bileşenlerinde, kalite unsurunu esas aldık. Böylece, artan verimlilik ve ürün / hizmet kalitesini, koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesi ile birleştirdik.

1981 yılında Çankaya Esat Caddesinde hizmet vermeye başladık. 2000 yılında, bugün de çalışmalarımızı sürdürdüğümüz Ostim Sanayi Sitesi’ndeki Merkez tesislerimize taşındık. 2000 yılında kurulan Anfomak Kağıt ve Makine Sanayi ile, Başta Ozalit Kağıtları alım ve satımı, yeni ve 2. El ozalit makinaları satışı, ve copy center , ozalit firmalarının tüm ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik toptan ve parakende satışlarını yaptık.

2010 yılında Geleişen Dijital teknolojilere ayak uydurmak ve çağın gerektirdiği gibi hizmet felsefesini dahada ileriye götürerek, Anfomak Grup Dijital Ltd, Şti ni Kurduk. Şirketimiz bu gün başta Hp Grafik makinalerı , Designjet , plotter Makineleri, Ng New Generation İç ve Dış mekan Dıgıtal baskı makinaları, Oce, Rowe, Canon, Kip, Xerox, Seiki, Olympos, Proton, plan kopya makinaları satış ve teknik servis hizmetlerini yürütmekteyiz.

Tüm çalışanlarımızın ana ilkesi: Kaliteyi en uygun fiyata sunmak ve satış sonrasında da en iyi teknik servis hizmeti verebilmektir.

www.plotterhpkartus.com , www.plottersatis.com ,
www.ankarahpservisi.com , www.anfomak.com , www.ankarahpservisi.net , www.plotterfolyokesici.com firma sitelerimizdir.
Plotter Satışı, Plankopya Satışı ve Teknik Servisi