27 Nisan 2024, Cumartesi
Üye Giriş Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Kayıt Tarihi: 2010-12-15
İlan Tipi: Bayilik İlanı
Telefon: 009 0332 345 15 81

Zümrüt ISI üretim faaliyetlerine 2001 yılında Konya`da başlamıştır.Yüksek kalite ve verimliliğe sahip olan Katı yakıtlı ve doğalgazlı merkezi ısıtma kazanları üretmektedir.Ürettiği kazanlar hem iç hem de dış piyasada yoğun talep görmektedir.Eğer bizimle toptan ya da parekende bazında çalışmak isterseniz lütfen irtibata geçiniz.

Ürünlerimiz

Zümrüt ISI`nın ürettiği katı yakıtlı kazanların kapasitesi 20,000 ile 7,000,000kcal/h aralığındadır.Bu kazanlar 4 ana sınıfta incelenebilir.

KTS-KBS serisi Katı Yakıtlı Kazanlar
1-Manuel Kazanlar:Manuel kazanlarda yakıt elle yanma potasına atlır.Kapasiteleri 20,000kcal/h ile 200,000kcal/h aralığındadır.Kabinli ve kabinsiz olmak üzere iki adet alt çeşidi vardır.
2-Stokerli Kazanlar:Stokerli kazanlarda yakıt hem manuel olarak potaya hem de stoker adı verilen bir depoya konulabilir.Stokerli kazanların kapasiteleri 25,000 ile 200,000kcal/h aralığındadır. Stokerden yanma potasına yakıt mekanik bir sistemle aktarılarak yanma potasına eşit olarak dağıtılır.
3-Silindirik (skoç) Kazanlar:Silindirik skoç kazanlar yüksek kapasiteye sahip kazanlardır.Kapasiteleri 250,000kcal/h ile 800,000kcal/h aralığındadır.Stokerli ve manuel olarak üretilebilir.3 ısı geçişli ve 4 ısı geçişli olmak üzere iki ayrı çeşidi mevcuttur.
-KTS-KBS Serisi Katı Yakıtlı Kazanların Özellikleri
-Kazanlarımız kaliteli çelikten üretilir.
İyi izolasyonu sayesinde yanma esnasında kesinlikle duman sızma problemi yaşanmaz.
-Plakalı ısı geçiş sistemine sahiptir.Bu sistemi sayesinde bacadaki ısı kaybı çok düşüktür. Isı tutucular plaka şeklinde olduğu için kurum temizleme kolayca yapılıp sorunsuz kullanılanılır.
-Potada birken yanmış yakıt artıkları hareketli ızgaralara bağlı harici kolun hareket ettirilmesi suretiyle el değmeden,pratik bir şekilde kül haznesine dökülür.
-Stokerli kazanlarımızda kazan yanarken pota içersine gelen kömür helezonla homojen bir şekilde
verilir.Potanın her yerine eşit dağılan kömür, potada eşit oranda bozulmadan yanar ve “kömür kaynağı” kesinlikle oluşmaz.Stokerli kazanlarda analog ve dijital konrol paneli seçeneği mevcuttur.

4-Hidrolik İticili Katı Yakıtl Sera Kazanları:Bu kaznlar Sera gibi büyük ölçekli tesislerin merkezi ısıtmalarını sağlamaya yarar.Kapasiteleri 1 milyon kcal/h ile 7 milyon kcal/h aralığındadır.
-Hidrolik İticili Katı Yakıtl Sera Kazanların Özellikleri
-Kazanlarımız otomatik yüklemeli ve hidrolik iticilidir.
-Kazanlarımızda fındık, ceviz, portakal ve ayva tipi kömürler kullanılır.
-Her çeşit kömür, odun, kütük,  bitki kökleri ve yanabilecek her türlü çöp yakıt olarak kazanlarımızda kullabilir. Kazanımızın bu özelliği sayesinde yakıt masrafında düşüş sağlanabilir.
-Kazanlarımızın hidrolik sisteminde arıza meydana geldiğinde ön   kapak  açılarak önden   her   çeşit   yakıt   elle;   manuel  olarak yapılabilir.
-Fan arızası durmunda  fan taşıma   kapakları   açılarak   dogal    oksijenle   yanma   devam   ettirilebilir.
-Kazan içerisinde ısı; dört defa önden, dört defa arkadan dolaştığı için kazan bacasında ısı kaybı oluşmaz.kazanın bu özelliği  sayesinde yakıt sarfiyatı mevcut kazanlara göre çok azdır.
Kazan verimi:
Kazanımızın verimi  % 95`tir. Baca gazı  ve  toz portukülleri  çok düşüktür.

-Doğalgaz Kazanları

Zümrüt ISI 2004 yılında araştırmalara başlamış olduğu dökme dilimli kazanlarda sorumlara neden olan arızaları; uzun AR-GE çalışmalarıyla çözmüş ve bununda faydalı model olarak patentini almış bulunmaktayız.MTZ döküm dilimli kazanlar yüksek verimli,gaz yakıtlı 250,000 kcal/h-650,000 kcal/h kapasite aralığı ile merkezi ısıtma sistemleri için ideal bir tercihtir.Düşük sıcaklık ve değişken sıcaklık talebinde dahi soırunsuz yüksek verim alınabilen özel dizaynlı kazanlardır.

-Kazan Özellikleri:

-Uzun Ömür:

Dökme dilimli kazanlarımız GG20 malzemeden özel alaşımlar kullanılarak esnek döküm tekniği ile imal edilmiştir.
Bu sayede oluşabilecek baca gazı içerisindeki su buharının korozyon etkisi yok edilerek kazan ömrü uzatılmıştır.

-Ön Isıtma sayesinde Dilim çatlamalarına son

Dilim çatlamasına neden olan etken kazan içerisinde sirkülasyona girmeyen su aşırı ısınma yaparak zaman içerisinde dilim çatlamasına neden oluyor.MTZ serisi dökme dilimli kazanlarımızda her dilimde 4 ayrı kolektör ağzı bulunmaktadır.Kazan dış cidarında itibaren ısınmaya başlayan su çıkış kollektörüne kadar homojen bir ısınma ile maksimum su sıcaklığına ulaşarak radyatörlere yönlendirilir.Su serpantin sisteminde olduğu gibi kazan içerisinde çalıştığı için her dilimde sabit ısı tutularak meydana gelebilecek ısıl gerilmelerin önüne geçilmiş olup dilim çatlamalarıda engellenmiştir.

-Demonte Sevkiyat ve Kolay kurulum

Dilimler demonte şekilde sevkiyata hazırlanıp kazan dairesinde herhangi tahribata sebep olmadan kurulum yerine kolaylıkla taşınıp montaj işlemi yapılır.

-Kapasite arttırım kolaylığı

İhtiyaç duyulması halinde küçük yatırım maaliyetleriyle dilim ilavesi yapılarak değişken kazan kapasiteleri elde etmek mümkündür.

Daha ayrıntılı bilgi için www.zumrutisi.com.tr `yi ziyaret edebilir ya da bize ulaşabilirsiniz.Fiyat talebi için e-mail ya da telefon aracılığıyla bize ulaşın.

--
Zümrütoğulları Isı Makina Otomotiv ve İnşaat Sanayi Tic. Ltd. Şti
Fevzi Çakmak Mah. BÜSAN organize Sanayi 2. Sk. No:14 pk: 42010 Karatay/KONYA
Tel: 0332 345 15 81-82
Fax: 0332 345 15 84
www.zumrutisi.com.tr
bilgi@zumrutisi.com.tr
Skype ID:ZumrutisiHeatting
Msn ID:zumrutisi.sales@gmail.com
Zümrütoğulları Isı Makina Otomotiv ve İnşaat Sanayi Tic. Ltd. Şti